Hoe Maak Je Een Gsm-alarm?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gsm-alarm?
Hoe Maak Je Een Gsm-alarm?

Video: Hoe Maak Je Een Gsm-alarm?

Video: Hoe Maak Je Een Gsm-alarm?
Video: GSM inbraakalarm Unboxing en basisinstellingen 2024, April
Anonim

Met het GSM-alarmsysteem kunt u een alarmerende situatie identificeren die ontstond toen de sensoren werden geactiveerd en deze in de vorm van een spraak-, tekst- of ander bericht naar de eigenaar en (of) wetshandhavingsinstanties verzenden. Om dit systeem zelf te maken is het nodig om het object te bestuderen en de signaleringscomponenten te bepalen.

Hoe maak je een gsm-alarm?
Hoe maak je een gsm-alarm?

instructies:

Stap 1

Maak een lijst met sensoren die je nodig hebt om het object te bewaken. Als u bijvoorbeeld uw huis wilt beschermen tegen vreemden, is het raadzaam om geluidssensoren, bewegingssensoren, geluidssensoren, glasbreuksensoren, impactsensoren, magneetcontactsensoren, rooksensoren te installeren.

Stap 2

Installeer alle melders van uw GSM alarmsysteem op de gewenste plekken in de ruimte. Magnetische contactsensoren moeten op de voordeur worden geïnstalleerd. Ze worden geactiveerd als iemand ongeoorloofd het appartement betreedt. Het signaal van hen wordt verzonden naar de besturingseenheid, die een geluidssignaal of een ander ingesteld commando afgeeft. Bewegingssensoren zijn geïnstalleerd in alle hoofdkamers van een appartement of huis.

Stap 3

Als je bang bent dat de vijand door gebroken glas het huis binnensluipt, moet je een geschikte sensor installeren, die eruitziet als een bijna onzichtbaar raster. In dit geval zal het uiterlijk van het venster een beetje lijden. Als u niet wilt besparen op veiligheid en ernaar wilt streven de schoonheid van het interieur te behouden, kunt u speciale audiodetectoren kopen die op de ramen zijn gericht en hun schade herstellen. Als u bang bent voor brand, is het aan te raden om rookmelders te installeren met een automatisch brandblussysteem.

Stap 4

Kies een plaats om de besturingseenheid te installeren. Het moet zijn uitgerust met een speciale externe GSM-antenne. Monteer de antenne in een ruimte met stabiele GSM-signaalontvangst. Richt deze hiervoor op het dichtstbijzijnde basisstation. De unit zelf moet zich op een goed bereikbare plaats in het appartement bevinden op een hoogte die niet toegankelijk is voor kinderen.

Stap 5

Sluit de sensoren aan op de besturingseenheid en breng vervolgens de verbinding tot stand van deze laatste met de sirenes, die een bijbehorend signaal of bericht over een alarmsituatie zullen ontvangen.

Aanbevolen: