Hoe De Garmin-kaart Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Garmin-kaart Te Openen
Hoe De Garmin-kaart Te Openen

Video: Hoe De Garmin-kaart Te Openen

Video: Hoe De Garmin-kaart Te Openen
Video: How To Replace Your Garmin Nuvi 1350 Battery 2024, Maart
Anonim

Garmin-navigators zijn apparaten waarmee u op onbekend terrein kunt navigeren. De apparaten kunnen zowel in de auto als tijdens het wandelen worden gebruikt. U kunt de navigatiekaart ook openen met een computer om uw reisroute van tevoren te plannen.

Hoe de Garmin-kaart te openen
Hoe de Garmin-kaart te openen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Garmin Mobile PC-software. Je kunt het downloaden via de link https://podrostok.org.ru/soft/33754-navigator-garmin-dlya-pk.html. Pak het resulterende bestand uit in een willekeurige map en voer het Main.msi-installatieprogramma uit. Schakel vervolgens de toepassing in door achtereenvolgens op de knoppen Ja, Klaar, Ok, Overslaan, Ja, ik ga akkoord te klikken.

Stap 2

Ga naar het menu "Instellingen" en vervolgens naar het item "Over", kopieer de programmacode vanaf daar, voer de toepassing uit die in het archief stond, plak de ontvangen code daar. Klik vervolgens op de knop Genereren, kopieer de tekstcode en open het Kladblok-programma, klik met de rechtermuisknop - "Plakken". Sla het bestand vervolgens op in de map met de geïnstalleerde GarminMobilePC / Garmin-applicatie genaamd sw.unl.

Stap 3

Kopieer de kaarten naar de applicatiemap C: / GarminMobilePC. Kaartbestanden moeten de volgende namen hebben: gmapbmap.img, of gmapsupp.img, evenals gmapsup2.img, gmapprom.img. Om gedetailleerde kaarten te downloaden, downloadt of kopieert u uit het geheugen van de navigator bestanden in img-formaat met dezelfde namen als in de vorige zin. Plak ze in de applicatiemap.

Stap 4

Installeer de Mapsource-app om kaarten naar uw computer te downloaden. U kunt het downloaden via de link https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=209. Maak de MS Distrib-map op uw harde schijf. Pak het gedownloade bestand erin uit en voer vervolgens Main.msi uit.

Stap 5

Schrijf tijdens de installatie de naam van het account in het Latijn, aangezien het Cyrillische alfabet niet door het programma wordt waargenomen. Start het programma, maak een set kaarten, stuur het bestand naar het GarminMobilePC-programma of een andere map en kopieer het vervolgens naar de toepassingsmap. Start vervolgens de GarminMobilePC-app en selecteer de set die u hebt gemaakt.

Aanbevolen: