Cachegeheugen Wissen

Inhoudsopgave:

Cachegeheugen Wissen
Cachegeheugen Wissen

Video: Cachegeheugen Wissen

Video: Cachegeheugen Wissen
Video: ep - das Gelbe vom Ei 2024, Mei
Anonim

Strikt genomen is cachegeheugen computergeheugen dat door de processor wordt gebruikt om de meest gebruikte gegevens tijdelijk op te slaan. Wanneer mensen praten over de noodzaak om "de cache te wissen", bedoelen ze meestal het wissen van het cachegeheugen van uw internetbrowser, dat wil zeggen de plaats waar tijdelijke internetbestanden worden opgeslagen. Hoe u de cache wist, hangt af van de webbrowser die u gebruikt.

Cachegeheugen wissen
Cachegeheugen wissen

instructies:

Stap 1

Als u Windows Internet Explorer gebruikt, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Internetopties" en daarin - het tabblad "Algemeen". Klik op de knop Verwijderen. Vink op de pagina die wordt geopend het vakje "Tijdelijke internetbestanden" aan. Klik op "Verwijderen" en "OK".

Stap 2

Klik in de Mozilla Firefox-browser op het oranje Firefox-pictogram. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Geschiedenis" - "Recente geschiedenis wissen". Selecteer in het geopende venster in de regel "Wissen" de tijdsperiode "Alle". Vink in het gedeelte "Details" de vakjes van het gewenste item "Cache" aan en klik op "Nu wissen".

Een andere manier - in het gedeelte "Extra" (na het klikken op het oranje browserpictogram) selecteert u in het vervolgkeuzemenu "Instellingen", nogmaals "Instellingen" en het item "Geavanceerd". Selecteer het tabblad "Netwerk", en daarin de subsectie "Offline opslag" en klik op "Nu opruimen".

Stap 3

Wanneer u de Opera-browser gebruikt, klikt u op het browserpictogram linksboven op de pagina. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het gedeelte "Instellingen" en daarin - "Persoonlijke gegevens verwijderen". Klik tegenover het item "Detailverwerking" op de pijl en vink de optie "Cache wissen" aan. Klik op "Verwijderen" en "OK".

Stap 4

Als uw browser Google Chrome is, klikt u op het instellingenpictogram ("moersleutel") in de rechterbovenhoek van de pagina, selecteert u "Opties" in het menu en daarin - het tabblad "Geavanceerd". Markeer het selectievakje 'Cache wissen'. Markeer in de vervolgkeuzelijst de periode waarvoor u de gegevens wilt verwijderen. Klik op "Browsegegevens wissen" en "Sluiten".

Stap 5

Voor de Safari-browser klikt u op het instellingenpictogram rechtsboven op de pagina ("tandwiel"). Selecteer het menu-item "Safari resetten" en klik op "Reset".

Aanbevolen: