Hoe De Batterij Te Planten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterij Te Planten?
Hoe De Batterij Te Planten?

Video: Hoe De Batterij Te Planten?

Video: Hoe De Batterij Te Planten?
Video: Hoe plantjes zaaien en tips: voorkom lange slappe zaailingen. 2024, Mei
Anonim

Om de prestaties van uw laptop op de lange termijn te garanderen, moet deze correct worden gebruikt. Het is vooral belangrijk om de bedrijfsparameters van de batterij te kennen. Dit zal de levensduur aanzienlijk verlengen.

Hoe de batterij te planten?
Hoe de batterij te planten?

instructies:

Stap 1

De keuze van de batterij moet serieus worden genomen. Controleer of het werkt bij het kopen van een laptop. Plaats de batterij in de batterijsleuf en zet de laptop aan.

Stap 2

Sluit de voeding aan op het apparaat. Zorg ervoor dat de indicator batterijvermogen aangeeft. Wacht op een volledige lading. Dit kan lang duren.

Stap 3

Zorg ervoor dat de indicator 99 of 100% aangeeft wanneer de batterij volledig is opgeladen. Als deze waarde niet hoger is dan 98%, dan is deze batterij niet van hoge kwaliteit. Vraag om een vervanger of kies een andere laptop.

Stap 4

Gezien het feit dat laptopbatterijen nog steeds gebaseerd zijn op lithium-ionen (LiOn-pictogram), is het noodzakelijk om de batterij op te laden en te ontladen. Zet uw laptop uit en sluit de stroom weer aan.

Stap 5

Wacht tot de batterij volledig is opgeladen. Haal de stekker van uw laptop uit het stopcontact. Schakel het apparaat in. Draai er een niet erg krachtige applicatie op, zoals een audiospeler. Wacht tot de batterij helemaal leeg is. Herhaal deze cyclus twee of drie keer. Gebruik geen games of krachtige video-editors om uw batterij snel leeg te maken.

Stap 6

Om ervoor te zorgen dat de batterij langer meegaat, moet u er goed voor zorgen. Probeer de batterij niet te gebruiken als u de mogelijkheid heeft om de laptop op het lichtnet aan te sluiten.

Stap 7

Verwijder een volledig opgeladen of ontladen accu niet uit uw laptop. Wacht tot de batterijlading binnen 40-60% is en verwijder deze dan pas.

Stap 8

Wikkel de batterij in een plastic zak en bewaar deze op een plaats die beschermd is tegen zonlicht. Vermijd ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en bovendien met condensatie. Plaats de batterij alleen in de uitgeschakelde laptop.

Aanbevolen: