Hoe Artmoney Te Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Hoe Artmoney Te Gebruiken?
Hoe Artmoney Te Gebruiken?

Video: Hoe Artmoney Te Gebruiken?

Video: Hoe Artmoney Te Gebruiken?
Video: Artmoney: Как обмануть практически любую игру! 2024, Mei
Anonim

De complexiteit van sommige computerspellen lijkt de spelers overdreven. Het komt vaak voor dat er niet genoeg middelen, geld, munitie of stat-punten zijn. Maar wat als je niet wilt stoppen met het spel, maar je kunt er niet door? Verschillende programma's komen te hulp, bijvoorbeeld ArtMoney.

Hoe artmoney te gebruiken?
Hoe artmoney te gebruiken?

instructies:

Stap 1

De trainerprogramma's zijn ontworpen om de gameplay te vergemakkelijken, daarnaast kun je met hun hulp verschillende spelmogelijkheden uitproberen die de speler meestal niet heeft. ArtMoney is een programma waarmee je numerieke waarden in het spel kunt wijzigen door het uitvoerbare bestand dynamisch te volgen. Het punt is dat je de hoeveelheid in-game geld, middelen, kenmerken kunt wijzigen.

Stap 2

Natuurlijk vermindert de passage van het spel met behulp van ArtMoney de interesse ervoor aanzienlijk, omdat computerspellen in de regel in evenwicht zijn voor het gemiddelde niveau van spelers. Bijgevolg leidt het gebruik van bepaalde methoden om de gameplay te vereenvoudigen tot het feit dat het spel primitief en saai wordt. Soms moeten zelfs ervaren spelers echter hun toevlucht nemen tot het knoeien met de spelcode.

Stap 3

Eerst moet je ArtMoney downloaden en installeren. Voer na de installatie het uitvoerbare bestand ArtMoney uit. Start nu het spel waarin je iets wilt veranderen en onthoud de gewijzigde waarde, bijvoorbeeld geld of cartridges.

Stap 4

Schakel terug naar ArtMoney met behulp van de Alt + Tab-toetscombinatie. Selecteer in het geopende venster het proces dat overeenkomt met het lopende spelbestand. Geef in het zoektypevak op dat u alleen naar gehele getallen hoeft te zoeken. Voer vervolgens het nummer in dat je uit het spel hebt onthouden. Na een korte zoektocht zal ArtMoney een aanzienlijk aantal overeenkomsten vinden, aangezien er tijdens het spelen veel numerieke waarden worden verwerkt.

Stap 5

Nu moet je terugschakelen naar het spel en vervolgens de vereiste waarde wijzigen, bijvoorbeeld een deel van het geld uitgeven. Het maakt praktisch niet uit hoeveel je het verandert, maar houd er rekening mee dat ArtMoney meerdere zoekopdrachten kan hebben, dus laat wat marge over. Schakel na het wijzigen van de numerieke waarde terug naar ArtMoney en voer een nieuw nummer in het vak "Weed out" in. Het programma zoekt weer naar matches, maar dit keer zullen het er veel minder zijn. Het is dus jouw taak om het aantal overeenkomsten tot een minimum te beperken door de bovenstaande manipulaties te herhalen. Schrik niet als het je niet lukt om maar één regel achter te laten: veel spellen gebruiken meerdere variabelen voor hetzelfde getal.

Stap 6

Nadat het aantal variabelen in de linkerkolom van ArtMoney tot het minimum is teruggebracht, moet u deze naar de rechterkolom verplaatsen. De rode pijlknop beweegt één voor één en de groene pijlknop beweegt allemaal tegelijk. Verander nu gewoon het getal in het veld "Waarde" in de rechterkolom in wat je maar wilt.

Stap 7

Daarna kun je terugschakelen naar het spel, waar al een enorme hoeveelheid geld of een voorraad munitie op je wacht. Soms komt het voor dat de waarde in het spel niet verandert totdat je opnieuw naar deze variabele verwijst, dat wil zeggen, de waarde opnieuw wijzigt. Probeer iets te kopen of in de lucht te schieten, en de cijfers op het scherm veranderen in wat je wilt.

Aanbevolen: