Video Overzetten Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Video Overzetten Naar Je Telefoon
Video Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Video Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Video Overzetten Naar Je Telefoon
Video: 2 WAYS on how to transfer video or movie to iphone or ipad 2024, Maart
Anonim

Moderne telefoons ondersteunen naast basisfuncties ook het afspelen van audio-opnames en video's. U kunt video naar uw telefoon downloaden met behulp van een computer, maar daarvoor moet u ervoor zorgen dat deze door het apparaat wordt ondersteund, met andere woorden, deze converteren.

Video overzetten naar je telefoon
Video overzetten naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Download een speciaal programma waarmee je video's van formaat naar formaat kunt converteren (videoconverter). Als je niet professioneel met video werkt en je moet af en toe video opnemen op je telefoon, dan is de beste oplossing om gratis videoconversiesoftware te gebruiken. Een voorbeeld van zo'n gratis programma dat uitstekend werk levert bij het converteren van video, is Any Video Converter. Download het hulpprogramma van de officiële website via de link https://www.any-video-converter.com/download-avc-free.php, installeer en voer het uit. Ontdek vervolgens welke videoformaten uw telefoonmodel ondersteunt

Stap 2

Klik op de knop "Video toevoegen" in de linkerbovenhoek van het programma. Geef daarna in het geopende venster van de ingebouwde bestandsbeheerder het pad op naar de video die u wilt converteren. Na het laden verschijnt een korte informatie over het toegevoegde bestand in het programmavenster. Selecteer de regel ermee en selecteer in het rechterdeel van het programmavenster het formaat dat door uw telefoon wordt ondersteund. Het kan.avi,.mpeg,.flv of andere zijn. Als u niet zeker bent van de ondersteuning van deze formaten voor uw telefoons, selecteert u de voorinstelling "Mobiele video" in de vervolgkeuzelijst in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Klik daarna op de knop "Coderen", nadat u eerder de doelmap hebt geselecteerd om het geconverteerde bestand op te slaan.

Stap 3

Sluit de telefoon met de meegeleverde datakabel aan op de computer, of steek de flashcard van de telefoon in de kaartlezer (bovendien kan de telefoon via Bluetooth met de computer worden verbonden). Kopieer vervolgens de geconverteerde video en plak deze in de map "Video's" in het geheugen van de telefoon. De gekopieerde video kan nu worden bekeken op het telefoonscherm.

Aanbevolen: