Hoe De Id Van De PDA Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Id Van De PDA Te Vinden
Hoe De Id Van De PDA Te Vinden

Video: Hoe De Id Van De PDA Te Vinden

Video: Hoe De Id Van De PDA Te Vinden
Video: Op afstand afmelden bij een Google-account op alle apparaten 2024, Mei
Anonim

Het identificatienummer van de zakcomputer kan op verschillende manieren worden gevonden, die elk inhouden dat u toegang hebt tot de zakcomputer of de documentatie die bij de aankoop is geleverd.

Hoe de id van de PDA te vinden
Hoe de id van de PDA te vinden

Noodzakelijk

  • - toegang tot de PDA en internet;
  • - technische documentatie;
  • - programmeervaardigheden.

instructies:

Stap 1

Zoek of schrijf zelfstandig een programma dat u toegang geeft tot informatie over het systeem. U moet het bronbestand van uw PDA bekijken. Ga in dit programma naar het menu Instellingen en zoek vervolgens de items Systeem, Info en ID, maar de volgorde kan anders zijn; het hangt allemaal af van het model van uw apparaat.

Stap 2

Raadpleeg de technische documentatie die bij uw aankoop is geleverd voor informatie over het gebruik van de meegeleverde Pocket PC ID-software. Dit is niet voor elk apparaat beschikbaar. U kunt deze code ook proberen te vinden op de garantiekaart op de PDA - bekijk deze zorgvuldig, evenals de doos en instructies voor een speciale servicesticker.

Stap 3

Als u de ID van uw zakcomputer wilt achterhalen en u kunt het programma voor toegang tot de bronnen niet vinden, neem dan contact op met de speciale servicecentra in uw stad die bekend zijn met de apparaten van deze fabrikant. Het is mogelijk dat zij zich er ook toe verbinden om de identifier van uw PDA te achterhalen.

Stap 4

Blader door thematische sites en forums met betrekking tot uw apparaatmodel, probeer informatie te krijgen van andere gebruikers van dit model. Waarschijnlijk kunt u een programma van hen krijgen om toegang te krijgen tot de systeeminformatie van de PDA. U kunt ook op de forums van deze fabrikant zoeken naar informatie waarin u geïnteresseerd bent met betrekking tot het verkrijgen van een ID.

Stap 5

Let ook op de speciale groepen gebruikers van zakcomputers in verschillende sociale netwerken. Onthoud dat elk model zijn eigen kenmerken heeft en dat u op verschillende manieren toegang kunt krijgen tot systeeminformatie over elk model.

Aanbevolen: