Een Wachtwoord Instellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Instellen Op Samsung
Een Wachtwoord Instellen Op Samsung

Video: Een Wachtwoord Instellen Op Samsung

Video: Een Wachtwoord Instellen Op Samsung
Video: Samsung S20/A50s/A30s/M31 App Lock Setting | Use Secure Folder Lock 2024, Mei
Anonim

Een pincode is een goede bescherming voor je telefoon. Het kan op elk mobiel apparaat worden geconfigureerd. Laten we een pincode instellen op een Samsung non-touch telefoon.

Een wachtwoord instellen op Samsung
Een wachtwoord instellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Om een pincode in te stellen, moet u uw mobiele apparaat inschakelen. Druk hiervoor op de aan/uit-knop en houd deze even ingedrukt.

Stap 2

Ga naar het menu wanneer het mobiele apparaat klaar is voor gebruik. Om dit te doen, klikt u op de knop "selecteren", die zich boven de beltoets bevindt.

Stap 3

Selecteer in het menu de map "instellingen". Beweeg hiervoor de cursor over deze map en klik op de selectieknop.

Stap 4

Zodra de map "instellingen" wordt geopend, ziet u een lijst met de functies van het mobiele apparaat. Je moet "veiligheid" vinden. Open deze map met de "select"-knop.

Stap 5

Een lijst met alle mogelijke functies zou in de map "beveiliging" moeten verschijnen. Deze instellingen bieden bescherming voor uw mobiele apparaat. U moet de link "controleer pin" vinden. Beweeg over deze link. Klik op de knop "selecteren" om de instellingen te wijzigen en de functie "pincodecontrole" in te schakelen. Zodra een nieuw venster wordt geopend, selecteert u uit de aangeboden opties "ingeschakeld". Klik hiervoor op de knop "selecteren".

Stap 6

Er zou een nieuw venster moeten openen op uw telefoon, waar u de pincode voor uw simkaart moet invoeren. Elke keer dat u uw mobiele apparaat inschakelt, wordt deze pincode gevraagd.

Stap 7

Klik na het invoeren van de pincode op de knop "ja". Druk hiervoor op de knop "selecteren". Wanneer u nu het mobiele apparaat vanaf deze simkaart inschakelt, vraagt de telefoon om een pincode.

Aanbevolen: