Hoe De DFU-modus Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De DFU-modus Te Openen
Hoe De DFU-modus Te Openen

Video: Hoe De DFU-modus Te Openen

Video: Hoe De DFU-modus Te Openen
Video: How To: Get into DFU Mode on your iPhone! 2024, Mei
Anonim

De DFU-modus wordt gebruikt wanneer iTunes het i-apparaat niet kan detecteren. Dit kan worden veroorzaakt door beschadigde firmware. DFU-modus verwijst naar herstelmodi, net als de herstelmodus.

Hoe de DFU-modus te openen
Hoe de DFU-modus te openen

instructies:

Stap 1

Beide herstelmodi van i-apparaten - Recovery en DFU - worden gebruikt voor knipperende apparaten. Het verschil ligt in de mate van agressiviteit van deze modi - in de herstelmodus kan het apparaat door de iTunes-toepassing worden geflitst met behulp van het.ipsw-bestand, en de DFU-modus betekent dat het apparaat wordt ingeschakeld zonder het iOS-besturingssysteem te starten. Houd er rekening mee dat Apple aanbeveelt om de herstelmodus te gebruiken en, alleen als u de noodzakelijke acties in deze modus niet kunt uitvoeren, over te schakelen naar de DFU-modus.

Stap 2

Probeer daarom eerst de nodige bewerkingen uit te voeren in de herstelmodus. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de aan / uit-knoppen aan de bovenkant van het apparaat en op Home op het voorscherm. Wacht tot de schuifregelaar "Afsluiten" op het scherm verschijnt en deze afbeelding verdwijnt. Daarna wordt het scherm gevuld met dunne witte lijnen. Laat de Power- en Home-knoppen niet los! Wacht tot het iTunes-applicatielogo en de verbindingskabel op het scherm van het mobiele apparaat verschijnen en laat de knoppen los.

Stap 3

Sluit uw apparaat aan op uw computer en start iTunes. Bevestig de controle op firmware-updates door op de knop Nu controleren te klikken en het apparaat gaat naar de herstelmodus. Gebruik de Shift-toets en klik op de knop Herstellen. Geef het vereiste firmwarebestand op in het dialoogvenster dat wordt geopend en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 4

Sluit de iTunes-toepassing om het apparaat in de DFU-modus te zetten. Sluit uw mobiele apparaat met een USB-kabel aan op uw computer en schakel het apparaat uit. Om dit te doen, drukt u op de aan / uit-knop en houdt u deze ingedrukt totdat de schuifregelaar Uitschakelen verschijnt. Sleep de schuifregelaar naar rechts en wacht tot het tandwielsymbool van het scherm verdwijnt.

Stap 5

Houd de aan / uit-knop en de startknop tien seconden ingedrukt en laat vervolgens de aan / uit-knop los. Houd de Home-knop ingedrukt totdat de computer het apparaat als een "nieuw apparaat" detecteert. Start de iTunes-app en volg de vereiste stappen.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het scherm van het apparaat volledig zwart blijft in de DFU-modus. Er zijn geen externe manifestaties van het DFU-regime!

Aanbevolen: