Hoe De Knoppen Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Knoppen Te Ontgrendelen
Hoe De Knoppen Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Knoppen Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Knoppen Te Ontgrendelen
Video: HOW TO UNLOCK YOUR OWN IPHONE WITHOUT CODE? - #WISTJEDAT 2024, April
Anonim

Zorg ervoor dat u de toetsenblokvergrendeling instelt om onbedoelde oproepen of wijzigingen in de telefooninstellingen te voorkomen. Afhankelijk van het telefoonmodel wordt de vergrendeling anders ingesteld en ontgrendeld.

Hoe de knoppen te ontgrendelen
Hoe de knoppen te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Lees de gebruiksaanwijzing van uw mobiele telefoon. Er moet zeker geschreven zijn hoe je de knoppen ontgrendelt. Meestal gebeurt het ontgrendelen op telefoons met een fysiek toetsenbord door een bepaalde toetsencombinatie in te drukken of door er een ingedrukt te houden. Het hangt allemaal af van het model en de fabrikant van de telefoon. Gebruik meestal de * en # toetsen om het toetsenbord te vergrendelen of te ontgrendelen. De toets "Menu" wordt ook gebruikt. Druk deze toetsen in een bepaalde volgorde in, bijvoorbeeld: *, #, "Menu". Dan wordt het toetsenbord ontgrendeld.

Stap 2

Volg de onderstaande stappen om uw touchscreen-telefoon te ontgrendelen. Meestal hebben zelfs deze telefoons meerdere knoppen, maar ze zijn ook vergrendeld als de telefoon over het algemeen is vergrendeld. Om het toetsenbord, dat eigenlijk als scherm dient, te ontgrendelen, moet je op een bepaald deel ervan drukken of vegen. Meestal is een afbeelding met een slot zichtbaar op het gewenste deel van het scherm. Het is precies dit deel ervan dat moet worden gemanipuleerd om de telefoon te ontgrendelen.

Stap 3

Als er geen instructies voor de telefoon in de buurt zijn, kijk dan goed naar het scherm - er zouden enkele prompts moeten zijn waarmee u waarschijnlijk zult begrijpen hoe u het toetsenbord kunt ontgrendelen. Er kan bijvoorbeeld een pijl worden weergegeven op een paneel met een slot.

Stap 4

Veeg in de richting van de pijl - dan wordt het toetsenbord ontgrendeld. Op sommige telefoons vereist ontgrendeling een complexer cijfer, dat u trouwens zelf kunt kiezen.

Stap 5

Teken een onderbroken lijn met een vooraf bepaalde vorm op het scherm van je touchscreen-telefoon. Deze methode om het aanraakscherm te vergrendelen wordt als de meest betrouwbare beschouwd. Het beschermt tegen ongewenste klikken en ongewenste indringers van een andere persoon.

Aanbevolen: