Hoe Maak Je Een Harnas?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Harnas?
Hoe Maak Je Een Harnas?

Video: Hoe Maak Je Een Harnas?

Video: Hoe Maak Je Een Harnas?
Video: hoe maak je een harnas verwisselaar 2024, Mei
Anonim

Onder die pc-gebruikers die niet alleen graag werken, maar ook spelen, zijn er vaak fans van oneerlijk spel. Zulke mensen worden cheaters genoemd, maar de codes voor de spellen zijn uitgevonden door de ontwikkelaars zelf, d.w.z. kan actief worden gebruikt - de ingevoerde codes zullen het geïnstalleerde spel niet schaden.

hoe maak je een harnas?
hoe maak je een harnas?

Noodzakelijk

  • Software:
  • - CheMax;
  • - Kunstgeld.

instructies:

Stap 1

De meest gebruikte combinaties van codes zijn cheats die gezondheid, bepantsering en veel geld opleveren. Voor elk spel kunnen cheatcodes anders zijn, je kunt er meer over te weten komen met behulp van de spelcodebases. Met het CheMax-programma kun je bijvoorbeeld met een paar klikken de vereiste cheatcode vinden.

Stap 2

Nadat u het hebt geïnstalleerd, moet u het programma starten door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad. Ga in het geopende venster naar de zoekbalk en voer de eerste letters van de officiële naam van het spel in. Als u bijvoorbeeld GTA probeert te vinden, moet u Grand Theft Auto invoeren. Nadat je de naam van het spel in de zoekresultaten hebt ingevoerd, kun je de versie van het spel selecteren die op je computer is geïnstalleerd. Alle mogelijke cheatcodes voor dit spel verschijnen aan de rechterkant.

Stap 3

Start het spel, laad de opgeslagen opname en ga naar het CheMax-programma. Onthoud een van de codes, ga terug naar het spel en voer het in om het resultaat te zien. Om een opdracht in te voeren, moet u vaak naar het pauzemenu gaan of op de toets ~ (console) drukken. Voor het verschijnen van een kogelvrij vest in het spel GTA Vice City, moet je bijvoorbeeld op de Esc-knop drukken en de kostbare beschermingscode invoeren.

Stap 4

Maar de constante invoer van codes en de overgang naar het CheMax-programma begonnen sommige gamers te vermoeien, dus gebruiken ze het programma om gebruikersgegevens in de running game te hacken. Een aanzienlijk aantal hulpprogramma's van dit plan is nu verschenen, ArtMoney is nog steeds een van de meest bekende.

Stap 5

Voer het uit en klik in het hoofdvenster van het programma op het driehoekje in het veld "Proces selecteren". Zoek de naam van je game tussen de actieve applicaties en selecteer deze (een voorbeeld wordt beschouwd in de game GTA Vice City).

Stap 6

Ga naar het spel, activeer de kogelvrije vesten door de bovengenoemde code in te voeren en keer terug naar ArtMoney. Klik op de knop "Zoeken". Selecteer in het geopende venster in het veld "Zoeken" "Waardebereik" en klik vervolgens op de knop met het weglatingsteken tegenover het veld "Type".

Stap 7

Schakel in het nieuwe venster alle items uit behalve "Met een punt van 4 bytes". Klik op de OK-knop. Voer in het venster "Zoeken" de waarde 99 in het linkerveld en 101 in het rechterveld in. voor een kogelvrij vest maakt het hele aantal niet uit.

Stap 8

Nadat je de zoekopdracht hebt voltooid, ga je naar het spel, verander je de hoeveelheid kogelvrije kleding, veroorzaakt een gevecht of springt van een kleine hoogte. De waarde van het kogelvrije vest is bijvoorbeeld met 15 eenheden afgenomen en is 85, daarom moet u in het programma 84 en 86 invoeren.

Stap 9

Ga naar het programma, klik op de wiet-knop en voer de nieuwe nummers in, klik vervolgens op de OK-knop. Hoogstwaarschijnlijk zou u nog maar één waarde over moeten hebben, klik op de knop "OK" en klik op de pijlknop aan de linkerkant van het programma. Klik in het rechtergedeelte van het programma op het veld "Waarde" en voer een groot aantal cijfers 9 in, verplaats vervolgens de cursor naar een ander veld - in het veld "Waarde" ziet u de inscriptie Infinity.

Stap 10

Ga naar het spel en laat je verrassen door je onsterfelijkheid, tegenover het icoon met een kogelvrij vest staan 3 nullen, wat een oneindig aantal betekent.

Aanbevolen: