Hoe U Uw Tarief Voor Een Beeline-modem Kunt Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tarief Voor Een Beeline-modem Kunt Achterhalen?
Hoe U Uw Tarief Voor Een Beeline-modem Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Uw Tarief Voor Een Beeline-modem Kunt Achterhalen?

Video: Hoe U Uw Tarief Voor Een Beeline-modem Kunt Achterhalen?
Video: «Прекращена работа программы "USB-modem Beeline.exe"» 2024, Mei
Anonim

Beeline-modem is een systeem voor het leveren van draadloze diensten met behulp van het tariefplan van dit bedrijf en de apparatuur die bij de set wordt geleverd voor de werking van de dienst (3G-modem).

Hoe u uw tarief voor een Beeline-modem kunt achterhalen?
Hoe u uw tarief voor een Beeline-modem kunt achterhalen?

Het is nodig

telefoon

instructies:

Stap 1

Bel de technische ondersteuningsdienst van Beeline-klanten op 0611 en selecteer in het spraakmenu respectievelijk het item Internet. Volg de instructies van het systeem en volg de noodzakelijke volgorde van acties om uw huidige tariefplan voor diensten te achterhalen, of voer een opdracht in om contact op te nemen met een specialist. In het laatste geval is het goed mogelijk dat je lang moet wachten op de telefoniste, aangezien de lijnen vaak overbelast zijn.

Stap 2

Nadat u op het antwoord van de operator hebt gewacht, vertelt u hem uw persoonlijke accountnummer en informatie over de persoon met wie deze service verbonden was. Na een tijdje zal een ondersteuningsspecialist u van de nodige informatie voorzien.

Stap 3

Ga naar de officiële website van het bedrijf Beeline en naar de sectie Beeline-modem. Maak hierin een persoonlijk gebruikersaccount aan (mogelijk hebt u toegang nodig tot de mobiele telefoon die is opgegeven bij het verbinden of de login en het wachtwoord die in het contract zijn gespecificeerd). Bekijk de informatie over het huidige tariefplan in de overeenkomstige sectie van het menu.

Stap 4

Open de software van uw modem en kies de combinatie * 110 * 05 # erin, wacht vervolgens tot het netwerk reageert met informatie over het tariefplan dat u gebruikt Beeline-modem. Houd er rekening mee dat als u het servicetariefplan sinds het moment van aansluiting niet hebt gewijzigd, u de informatie waarin u geïnteresseerd bent, kunt bekijken in de kopie van de aan u verstrekte overeenkomst.

Stap 5

Als u de simkaart van de Beeline-operator in een gewone USB-modem gebruikt, zoek dan het item "Huidig tariefplan" in de software en wacht tot het netwerk reageert. Deze actie wordt niet door alle modemmodellen ondersteund, dus als deze niet in het menu staat, gebruik dan gewoon de combinatie * 110 * 05 #.

Aanbevolen: