Hoe De Saldi Op De MTS-account Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Saldi Op De MTS-account Te Achterhalen?
Hoe De Saldi Op De MTS-account Te Achterhalen?

Video: Hoe De Saldi Op De MTS-account Te Achterhalen?

Video: Hoe De Saldi Op De MTS-account Te Achterhalen?
Video: How to Grow a Small Forex Account 2024, Mei
Anonim

Mobiel opwaarderen is mogelijk niet beschikbaar. Voordat je bijvoorbeeld naar het bos of naar het landhuis gaat, is het goed om het saldo van je mobiel te checken om te zien of er nog genoeg geld over is voor bellen en sms'en.

Hoe de saldi op de MTS-account te achterhalen?
Hoe de saldi op de MTS-account te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Om te zien hoeveel geld er nog op uw MTS-account staat, kiest u de volgende symbolen op uw telefoon: * 100 # of # 100 #. Druk op de belknop. Binnenkort verschijnt informatie over uw rekeningsaldo op het telefoonscherm. Bovendien, als u begint te typen met een "sterretje", komt de informatie naar u toe in het Cyrillisch, en als u uit een "rooster" komt, wordt de tekst weergegeven in Latijnse transcriptie. Bijvoorbeeld: "Saldo: 150r" of "Balans: 150r".

Stap 2

MTS biedt klanten ook assistentiediensten om het rekeningsaldo te bekijken. Om de Mobile Assistant te gebruiken, bel 11111, de antwoordrobot zal uw rekeningsaldo aankondigen. Als het u niet uitkomt, kunt u een gratis sms-bericht met de tekst 11 naar nummer 111 sturen. Als antwoord ontvangt u een sms met informatie over het saldo.

Stap 3

U kunt ook de Internet-assistent gebruiken. Voer hiervoor op de MTC-website (mts.ru) het telefoonnummer in zonder spaties, te beginnen met een driecijferige netwerkcode en een wachtwoord. Als je de Internet Assistant nog niet hebt gebruikt of het wachtwoord ervoor bent vergeten, stel dan een wachtwoord in. Om dit te doen, kiest u * 111 * 25 # en drukt u op de belknop, u ontvangt een bericht waarin u wordt uitgenodigd om een nieuw wachtwoord in te voeren, beantwoord dit door 4 tot 7 cijfers van het wachtwoord in te voeren. U kunt zonder SMS, bel het nummer 1115 en volg de instructies van het antwoordapparaat. U wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren, de invoer van de cijfers met een asterisk te voltooien en vervolgens met de ingevoerde gegevens akkoord te gaan door op 1 te drukken. zie direct je rekeningsaldo, en je kunt ook nog vele andere functies gebruiken…

Aanbevolen: