Hoe U Uw MTS-tarief Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw MTS-tarief Kunt Achterhalen
Hoe U Uw MTS-tarief Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw MTS-tarief Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw MTS-tarief Kunt Achterhalen
Video: Marketing voor kmo’s I: hoe het verschil maken met uw onderneming? 2024, Maart
Anonim

De kosten van de abonnee voor oproepen, berichten, internet en andere diensten zijn rechtstreeks afhankelijk van het tariefplan van mobiele communicatie. De vraag hoe u uw MTS-tarief kunt achterhalen, is relevant voor degenen die het zich vanwege de leeftijd van de verbinding niet herinneren of helemaal niet weten.

Hoe u uw MTS-tarief kunt achterhalen
Hoe u uw MTS-tarief kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om uw tariefplan te achterhalen bij de MTS-operator, is door de documenten te vinden die bij de simkaart zijn geleverd. Het bevat niet alleen de naam van het tarief, maar ook de kosten van communicatiediensten.

Stap 2

U kunt de benodigde informatie verkrijgen in uw persoonlijke MTS-account. Er is een wachtwoord nodig om het in te voeren. Om toegang te krijgen tot de internetassistent van de operator, moet u een bericht sturen naar het korte nummer 111. In het bericht moet u 25 en het wachtwoord achter de spatie schrijven. Het wachtwoord kan uit cijfers en letters bestaan en 6 tot 10 tekens lang zijn.

Stap 3

In uw persoonlijke account kunt u niet alleen het tariefplan vinden, maar ook wijzigen, aanvullende diensten activeren of deactiveren, het saldo opvragen en nog veel meer.

Stap 4

U kunt achterhalen welk tarief u hebt aangesloten door een gratis commando * 111 * 59 # en een oproep vanaf uw telefoon te sturen. De naam van het tarief wordt weergegeven op het scherm van de mobiele telefoon.

Stap 5

Je kunt ook een bericht sturen met het nummer 6 naar nummer 111. Als reactie ontvang je informatie over het tariefplan. In het thuisnetwerk is een bericht waarmee u uw MTS-tarief kunt achterhalen gratis. Bij roaming wordt het bedrag echter volgens de geldende tarieven van de rekening afgeschreven.

Stap 6

Als u meer gedetailleerde informatie over het MTS-tarief nodig heeft, kunt u de referentiedienst van de telecomoperator bellen op 0890 of 8 800 333 0890.

Stap 7

U kunt het MTS-tarief op de tablet achterhalen door de simkaart naar de telefoon te verplaatsen of door naar uw persoonlijke account op de website van de operator te gaan.

Stap 8

Als u niet helemaal duidelijk bent hoe u op de genoemde manieren uw MTS-tarief kunt achterhalen, kunt u met uw paspoort contact opnemen met de bedrijfssalon. De medewerkers van de telecomoperator zullen altijd helpen om elk abonneeprobleem op te lossen.

Aanbevolen: