Hoe De Achternaam Te Achterhalen Aan De Hand Van Het MTS-nummer?

Inhoudsopgave:

Hoe De Achternaam Te Achterhalen Aan De Hand Van Het MTS-nummer?
Hoe De Achternaam Te Achterhalen Aan De Hand Van Het MTS-nummer?

Video: Hoe De Achternaam Te Achterhalen Aan De Hand Van Het MTS-nummer?

Video: Hoe De Achternaam Te Achterhalen Aan De Hand Van Het MTS-nummer?
Video: Nummer zoeken op naam 2024, April
Anonim

Met de komst van cellulaire communicatie is het leven veel gemakkelijker geworden. We kunnen iedereen en altijd bellen, het is gemakkelijk om te bepalen wie het nummer probeerde te bellen terwijl de mobiele telefoon niet beschikbaar was, en op basis van deze bevindingen beslissen of we deze abonnee terugbellen of niet. Als het nummer van de inkomende oproep u niet bekend is, kunt u nog steeds informatie over de eigenaar krijgen.

Hoe de achternaam te achterhalen aan de hand van het MTS-nummer?
Hoe de achternaam te achterhalen aan de hand van het MTS-nummer?

Het is nodig

aanvraag bij wetshandhavingsinstanties, basis van mobiele telefoonabonnees, internettoegang

instructies:

Stap 1

MTS is een van de operatoren die al meer dan 10 jaar hun diensten op de mobiele markt aanbiedt. Als u geïnteresseerd bent in een onbekend nummer dat bij dit bedrijf is geregistreerd, is het onwaarschijnlijk dat de medewerkers hierover informatie verstrekken. Deze informatie is vertrouwelijk en wordt alleen bekendgemaakt op verzoek van wetshandhavingsinstanties.

Stap 2

Hoe paradoxaal het ook mag klinken, tegelijkertijd laat de mobiele operator de mogelijkheid open om gegevens over zijn abonnees te verstrekken. Ga naar de website www.name-nomer.ru. Lees aandachtig de verstrekte informatie en volg vervolgens de link "referentie". Vul in het geopende venster de juiste velden in (de service wordt betaald, de betaling wordt gedaan door geld van uw mobiele telefoonrekening af te schrijven). Zodra u ze heeft ingevuld, klikt u op de link "informatie ophalen". Vervolgens wordt een venster geopend met instructies voor het verzenden van een betaalde sms. In de retour-sms ontvangt u een wachtwoord om toegang te krijgen tot de online nummerslijst. Vul op de site de daarvoor bestemde velden in en de naam van de persoon voor wie het MTS-nummer is geregistreerd, wordt u bekend

Stap 3

De wetgeving van de Russische Federatie verbiedt het gebruik van databases van telefoonabonnees niet. Zoek deze informatie op internet of koop de schijf op de radiomarkt. Dergelijke naslagwerken bevatten in de regel informatie van drie jaar geleden. Daarom moet u er niet zeker van zijn dat er zeker de informatie zal zijn die u nodig hebt.

Stap 4

Als u dringend wilt weten wie u heeft gebeld, kunt u een trucje uithalen. Bel dit nummer en stel jezelf voor als medewerker van het callcenter van de mobiele operator. Probeer in een persoonlijk gesprek de naam van uw gesprekspartner te achterhalen. Hoogstwaarschijnlijk zal de abonnee u hun details vertellen.

Stap 5

U kunt ook direct handelen. Bel gewoon het nummer waarin u geïnteresseerd bent, stel uzelf voor, leg de reden voor uw vraag uit en stel hem direct. Zorg ervoor dat als uw argumenten werken, u niet zult worden geweigerd.

Aanbevolen: