Hoe Te Streamen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Streamen?
Hoe Te Streamen?
Anonim

Stream is tegenwoordig een van de meest populaire internetomroepformaten. Veel mensen zenden regelmatig een beeld van hun monitor naar het netwerk, met voornamelijk successen (of mislukkingen) in computergames.

Hoe te streamen?
Hoe te streamen?

instructies:

Stap 1

Het uitzenden van online gaming op een computer is ineens erg populair en winstgevend geworden. Beroemde streamers van World of Warcraft, World of Tanks, League of Legend en andere online games hebben enkele duizenden kijkers, waardoor dergelijke spelers goed kunnen profiteren van advertenties. Het is natuurlijk heel moeilijk om dergelijke indicatoren meteen te bereiken, want om de aandacht van kijkers te trekken, heb je niet alleen een interessante foto nodig, maar ook een goede voice-over.

Stap 2

U moet zich dus eerst registreren bij een van de online services die een "platform" voor uw video zullen bieden. De meest populaire diensten op dit moment zijn Twitch, Cybergame, Youtube. Na registratie moet je je kanaal instellen op een van de geselecteerde services, de naam, beschrijving, trefwoorden, uitzendregio opgeven en een speciale sleutel krijgen.

Stap 3

De volgende stap is het installeren van een speciaal programma voor het vastleggen van video en het uitzenden ervan naar het netwerk. Er zijn veel opties voor dergelijke programma's op internet, maar het is de moeite waard om die te kiezen die minimale vereisten hebben voor de bronnen en kracht van uw computer, zodat het programma de kwaliteit van uw spel niet beïnvloedt. De meeste programma's hebben de mogelijkheid om meerdere profielen voor verschillende games in te stellen.

Stap 4

Bij de eerste start moet u ook de interfacetaal, de kwaliteit van de uitgaande video en enkele andere parameters configureren. Als u niet wilt dat het programma al uw acties op de computer uitzendt, bijvoorbeeld communicatie op sociale netwerken, moet u de bron van de afbeelding selecteren. Om dit te doen, start u het spel en geeft u het proces op dat wordt weergegeven in het venster met bronopties. Nu hoef je alleen maar op de knop "Start" te drukken, op je kanaal te controleren of de video wordt uitgezonden en je kunt beginnen met streamen.

Aanbevolen: