Hard Resetten Op Nokia

Inhoudsopgave:

Hard Resetten Op Nokia
Hard Resetten Op Nokia

Video: Hard Resetten Op Nokia

Video: Hard Resetten Op Nokia
Video: Nokia 1 Hard reset Хард ресет 2024, April
Anonim

Het is al moeilijk om ons leven voor te stellen zonder moderne technologie, namelijk zonder computers, en nog meer zonder mobiele communicatie. Telefoons daarentegen worden steeds beter uitgerust, inclusief internettoegang, communicatiefuncties, speelgoed, enz.

Hard resetten op Nokia
Hard resetten op Nokia

instructies:

Stap 1

Meestal streven we ernaar om onze telefoon uit te rusten met steeds meer nieuwe versies van verschillende programma's, speelgoed, muziek en nog veel meer. Maar er zijn situaties waarin het dringend nodig is om ruimte op de telefoon vrij te maken, of dat al het oude "speelgoed" nutteloos wordt. Om niet alles één voor één te wissen, bestaat er zoiets moois als het resetten van alle instellingen. Hiermee kunt u niet alleen de "rommel" in uw mobiele apparaat verwijderen, maar ook terugzetten naar de vorige instellingen die waren toen u de telefoon kocht, als u plotseling iets verkeerd deed.

Stap 2

Om terug te keren naar de vorige instellingen, zet u uw telefoon aan, gaat u naar het telefoonmenu, in dit geval hebben we het over een Nokia-model telefoon, selecteert u daar "opties", gaat u naar deze map, vervolgens naar de map "telefoon" en vervolgens "telefoonbeheer", waar u "initiële parameters" zou moeten zien.

Stap 3

Klik op "initiële parameters", waarna de telefoon opnieuw wordt opgestart en gedurende enige tijd, en het duurt ongeveer 1-2 minuten, worden de originele gegevens van uw telefoon geretourneerd.

Stap 4

De telefoon zal u ook vragen of u de geheugenkaart wilt wissen, alle inhoud van uw telefoon wilt verwijderen. Als u alleen de vorige instellingen van de telefoon bij aankoop wilt terugzetten, klikt u op "nee". Als u een ander doel nastreeft, of liever, u moet niet alleen de oorspronkelijke instellingen herstellen, maar ook ruimte op de telefoon vrijmaken en vervolgens op "ja" klikken.

Aanbevolen: