Internet Instellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Samsung
Internet Instellen Op Samsung

Video: Internet Instellen Op Samsung

Video: Internet Instellen Op Samsung
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Om mobiel internet te kunnen gebruiken, moeten abonnees van de grootste mobiele operators speciale instellingen bestellen en opslaan. Je telefoonmodel maakt hier niet uit, aangezien de instellingen op telefoons van verschillende merken hetzelfde werken.

Internet instellen op Samsung
Internet instellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Dus ongeacht het model mobiele telefoon kunnen Megafon-abonnees op elk moment automatische internetinstellingen bestellen. Ze kunnen dit doen op de hoofdpagina van de officiële website van het bedrijf (je moet eerst op het tabblad "Telefoons" klikken en vervolgens op "Internet-, GPRS- en WAP-instellingen"). Daarna moet u het aanvraagformulier invullen dat verschijnt.

Stap 2

Er is nog een andere manier waarop u internet op uw telefoon kunt instellen - dit is door een sms-bericht te sturen. Voer de tekst "1" in als u internetinstellingen wilt bestellen, "2" als u WAP-instellingen nodig heeft en "3" als u ook mms wilt configureren. Daarnaast zijn de nummers 05190 en 05049 beschikbaar voor oproepen naar Megafon-abonnees.

Stap 3

Vergeet het abonneeservicenummer 0500 niet, dat bereikbaar is vanaf een mobiele telefoon, en 502-5500, dat bedoeld is voor oproepen vanaf vaste lijnen. Ook medewerkers van het bedrijf en adviseurs van "Megafon" communicatiesalons staan altijd klaar om abonnees te helpen.

Stap 4

Gebruikers van MTS-netwerken krijgen ook verschillende nummers voor het bestellen van internetinstellingen. Bijvoorbeeld. verkort nummer 0876, dat u kunt bellen (het gesprek is gratis) of nummer 1234, bedoeld voor het verzenden van sms-berichten (zonder tekst). MTS-abonnees kunnen instellingen, zoals in Megafon, rechtstreeks op de officiële website van de operator bestellen (hiervoor hoeven ze alleen hun mobiele telefoonnummer in een speciaal veld in te voeren).

Stap 5

De Beeline-operator biedt zijn abonnees twee soorten internetverbinding aan (via GPRS, en ook zonder). Als u het eerste type verbinding kiest, kiest u het USSD-nummer * 110 * 181 # op het toetsenbord van uw telefoon. Om het tweede type instellingen te krijgen, moet u het commando * 110 * 111 # gebruiken.

Aanbevolen: