Wap Instellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Wap Instellen Op Samsung
Wap Instellen Op Samsung

Video: Wap Instellen Op Samsung

Video: Wap Instellen Op Samsung
Video: Trying To Set WAP Internet on Samsung SGH-C180? 2024, Mei
Anonim

Als u vanaf uw mobiele telefoon toegang tot internet nodig heeft, bestel dan de benodigde instellingen bij uw provider. Houd er rekening mee dat de procedure voor het opvragen en opslaan van instellingen mogelijk is op alle telefoons, ook telefoons van het merk Samsung.

Hoe zet je wap aan?
Hoe zet je wap aan?

Noodzakelijk

  • - speciale instellingen bestellen;
  • - Internettoegang vanaf een computer (om instellingen van de website van de operator te ontvangen);
  • - de mogelijkheid om sms-berichten te verzenden.

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van een van de grootste telecomoperatoren, kiest u het nummer en bestelt u automatische instellingen zonder na te denken over het model van uw mobiele apparaat. Gebruik het abonneeservicenummer 0500 als u gebruik maakt van de diensten van Megafon. Dit nummer is bedoeld voor degenen die bellen vanaf een mobiele telefoon. Abonnees die vanaf een vaste telefoon bellen, kunnen 5025500 bellen.

Stap 2

Bezoek de officiële website van het Megafon-bedrijf (of een andere operator), aangezien het ook mogelijk is om de nodige instellingen erdoor te verkrijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is eerst naar de hoofdpagina van de site te gaan, het tabblad "Telefoons" te selecteren en op "Internet-, WAP- en GPRS-instellingen" te klikken. Zodra je deze stappen hebt doorlopen, krijg je een aanvraagformulier te zien. Vul het in en stuur het naar de telefoniste. Trouwens, elke netwerkgebruiker kan ook het kantoor van het bedrijf of een communicatiesalon bezoeken (een verkoopadviseur zal altijd helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van al uw vragen).

Stap 3

Internet instellen op een mobiele telefoon kan op een andere manier. Een Megafon-abonnee kan een SMS-bericht sturen naar het verkorte nummer 5049. De SMS-tekst mag alleen het nummer 1 bevatten. Om exact de WAP-instellingen te bestellen, vervangt u die door twee in het bericht. Op dezelfde manier is het mogelijk om MMS-instellingen te bestellen (in dit geval moet het cijfer 3 in de sms-tekst staan). De klanten van het bedrijf krijgen ook de nummers 05190 en 05049.

Stap 4

Gebruik een van de twee manieren om de internetverbinding te activeren, die de operator "Beeline" aan zijn abonnees aanbiedt. Op de eerste manier kunt u verbinding maken met internet op basis van een GPRS-verbinding. Kies hiervoor het USSD-nummer * 110 * 181 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon. Om instellingen van het tweede type te bestellen, hoeft u alleen maar een verzoek te sturen naar het nummer * 110 * 111 #.

Aanbevolen: