E-books Lezen Op Een Tablet

Inhoudsopgave:

E-books Lezen Op Een Tablet
E-books Lezen Op Een Tablet

Video: E-books Lezen Op Een Tablet

Video: E-books Lezen Op Een Tablet
Video: Причины, по которым я купил планшет Android (Galaxy Tab S6 Lite) вместо E-reader (Kindle) 2024, Mei
Anonim

Lezen is een van de gezondste gewoontes. Mensen die veel lezen, kunnen verschillende zaken begrijpen, leven meerdere levens. Mobiele apparaten maken het mogelijk om e-books te lezen, waardoor de eigenaren tijd en geld besparen.

E-books lezen op een tablet
E-books lezen op een tablet

PDF-bestanden

Acrobat Reader is een populaire PDF-lezer van Adobe's vlaggenschip IT-bedrijf. Het gebruik van Acrobat Reader is eenvoudig en handig, u kunt de applicatie gratis downloaden voor alle bestaande mobiele platforms: Android, iOS, Windows 8.

Na installatie van Acrobat Reader op de tablet worden alle PDF-bestanden automatisch geopend door de "acrobaat". Als u boeken in "office" doc-formaat op een tablet moet lezen, maakt het niet uit - ze worden geconverteerd naar PDF in Microsoft Word zonder kwaliteitsverlies.

Mobi, FB2, ePub

Tablets zijn niet het meest handige apparaat om boeken te lezen. Boeken over "elektronische inkt" met E-Ink-display zorgen ervoor dat het oog niet vermoeid raakt tijdens het lezen. Bovendien houden dergelijke apparaten de batterij lang vol (tot 1 maand zonder opladen). Het kopen van een e-book om te lezen kan een winstgevende investering zijn voor uw ontwikkeling en gezondheid.

Er is ook een tweede kant aan de medaille: veel e-books worden in gespecialiseerde formaten gepubliceerd. Amazon Kindle ondersteunt het mobi-formaat, Sony Reader e-books - epub, de meeste Russische "lezers" gebruiken het fb2-formaat.

Als u een boek in een bepaald formaat op een tablet wilt lezen, moet u een reader installeren die dit formaat ondersteunt. Populaire "lezers" van vele "boek"-formaten Cool Reader en Moon Reader werken op iOS en Android. Een alternatieve manier is om een e-book om te zetten naar PDF op een computer (bijvoorbeeld met Calibre).

Betaalde diensten

Er zijn tientallen betaalde boekdiensten. Het werken met hen is relatief eenvoudig: je moet een applicatie voor de tablet installeren en regelmatig abonnementskosten betalen. In ruil daarvoor krijgt u toegang tot een enorme opslagplaats van digitale boeken. De BookMag-service biedt gebruikers van tablets op iOS en Android voor een bescheiden bedrag van 199 roebel per maand toegang tot tienduizenden boeken van hoge kwaliteit.

Elektronische bibliotheken

Bibliotheken van St. Petersburg en Moskou werken samen met de populaire online winkel "Liters". Iedereen kan naar de bibliotheek komen, een lenerspas halen en 5-10 betaalde boeken voor een periode van 1 maand gratis 'abonneren'. Hij krijgt toegang om het bestand naar de tablet te downloaden (u moet eerst de client downloaden om te lezen van de website "Liters"). Om je in te schrijven bij de bibliotheek moet je je paspoort laten zien.

Aanbevolen: