Een Flashstation Voor Je Telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

Een Flashstation Voor Je Telefoon Vinden
Een Flashstation Voor Je Telefoon Vinden

Video: Een Flashstation Voor Je Telefoon Vinden

Video: Een Flashstation Voor Je Telefoon Vinden
Video: Galaxy S20/S20+/S20 Ultra: How to Transfer / Backup Photos to USB Flash Thumb Drive 2024, April
Anonim

Moderne telefoons hebben een enorm scala aan functionaliteiten. Sinds een bepaalde tijd werden mobiele telefoons geleverd met verwijderbare media, wat ze praktisch gelijkstelde met een PDA. Als u echter een flashstation wilt gebruiken, moet u beslissen over het type en de capaciteit van uw telefoonmodel.

Een flashstation voor je telefoon vinden
Een flashstation voor je telefoon vinden

instructies:

Stap 1

Houd er eerst rekening mee dat er verschillende soorten media zijn: TransFlash, MS (MemoryStick), CF (CompactFlash Card), XD Card, MMC (MultiMedia Card), Reduced Size MultiMedia Card, M2 (MS Micro), SD (SecureDigital), Mini SD (Mini SecureDigital), Micro SD (Micro SecureDigital). Het laatste type is populair en wordt vaak gebruikt in moderne telefoonmodellen, het is het meest compact en doet niet onder in ruimtelijkheid. Mini SD is een verouderd formaat. Flash-kaarten verschillen vooral van elkaar in uiterlijk en connectoren.

Stap 2

Als u wilt weten welk soort geheugen uw telefoon ondersteunt, neemt u bij de aankoop contact op met uw verkoopadviseur. Korte informatie over de telefoon en zijn functies, met name het type opslag, wordt soms weergegeven op het prijskaartje of de externe beschermfolie van de telefoon. Als je de telefoon cadeau hebt gekregen, kun je de gebruikershandleiding raadplegen die bij de telefoon is geleverd. Als laatste redmiddel kunt u naar de officiële website van de telefoonfabrikant gaan, het model in de zoekbalk aangeven en er volledige informatie over vinden.

Stap 3

Soms worden flashdrives bij de telefoon zelf geleverd. Om te zien of dit in jouw geval het geval is, kijk je bij de telefooninstellingen of daar een verwisselbare schijf wordt weergegeven. U kunt ook uw telefoon loskoppelen en controleren of de media zich in de sleuf op het apparaat bevindt. Het is mogelijk dat de telefoon een limiet heeft voor de maximale geheugengrootte. Vind informatie (in de handleiding of op de website) over welke flashcard van welk formaat het meest optimaal is voor jouw model mobiele telefoon.

Stap 4

Als de kaart niet is meegeleverd, kunt u deze kopen in een winkel voor mobiele telefoons of computers. Het volstaat om het gewenste formaat en type flashcard aan te geven. U kunt ook een flashdrive bestellen in de online winkel.

Aanbevolen: