Hoe Het Saldo Op Stream Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op Stream Te Controleren
Hoe Het Saldo Op Stream Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo Op Stream Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo Op Stream Te Controleren
Video: It is over! SpaceX Starship Updates, Falcon Heavy / Ariane 6 updates, Crew 3/2 delays 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het huidige saldo van een persoonlijke rekening op het internet thuis te controleren. Houd er rekening mee dat de provider verplicht is om u deze informatie te verstrekken, zelfs als u geen toegang tot het netwerk heeft.

Hoe het saldo op stream te controleren
Hoe het saldo op stream te controleren

Het is nodig

  • - uw contractnummer;
  • - telefoon- of internettoegang.

instructies:

Stap 1

Controleer het saldo van de persoonlijke account van uw internet thuis met behulp van de persoonlijke account van de gebruiker. Open hiervoor uw browserpagina https://www.dom.mts.ru/ en vind in de rechterbovenhoek de knop "Inloggen op uw persoonlijke account". Klik erop, voer in het login- en wachtwoordinvoerformulier dat verschijnt de relevante gegevens in die u van de provider hebt gekregen wanneer u verbinding maakt met internet thuis en bekijk de gegevens met betrekking tot het saldo van de persoonlijke account.

Stap 2

Als u de gegevens voor het invoeren van uw persoonlijke account niet weet, kijk dan naar de informatie in de kopie van de overeenkomst die aan u is verstrekt wanneer u verbinding maakt met internet thuis. Om in te loggen, worden vaak de gebruikersnaam en het wachtwoord gebruikt die zijn gespecificeerd in de parameters van de netwerkverbinding die op uw computer is geconfigureerd.

Stap 3

Als u geen toegang heeft tot internet of het persoonlijke account van de gebruiker, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst, waarvan het nummer bij het sluiten van het contract in de documenten is vermeld. Vermeld uw paspoortgegevens en contractnummer, waarna de operator u de nodige gegevens over het saldo van uw persoonlijke rekening verstrekt. Vraag hem ook naar de mogelijkheid om informatie te verkrijgen via sms of andere middelen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat om contact op te nemen met de technische ondersteuning, u moet bevestigen dat u een internetgebruiker bent door hen de nodige informatie te verstrekken. Anders hebben de werknemers van het bedrijf het recht om te weigeren u gegevens over het saldo van uw persoonlijke account en andere informatie met betrekking tot het contract te verstrekken.

Stap 5

Om het saldo van uw persoonlijke account te weten te komen, terwijl u niet achter uw computer zit, gaat u naar de officiële website van uw provider vanuit de browser van uw mobiele telefoon, nadat u ervoor heeft gezorgd dat er een internetverbinding op uw telefoon is geconfigureerd.

Aanbevolen: