Hoe Het Saldo Op Megafon . Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op Megafon . Te Controleren
Hoe Het Saldo Op Megafon . Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo Op Megafon . Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo Op Megafon . Te Controleren
Video: Обзор на дерьмо, которое не стоит покупать в Steam ► Игрошляпа 2 2024, April
Anonim

Elke dag moeten duizenden mobiele abonnees het saldo op Megafon controleren en hun verdere uitgaven plannen. Dit kan op verschillende manieren en elke handeling duurt niet langer dan een minuut.

Je kunt het saldo op Megafon zelf checken
Je kunt het saldo op Megafon zelf checken

Hoe saldo op Megafon te controleren via USSD-verzoek?

Een van de belangrijkste manieren voor abonnees om het saldo op Megafon te controleren, is door een speciaal USSD-verzoek vanaf een mobiele telefoon te verzenden. Om dit te doen, moet u een van de combinaties kiezen die door de operator worden aangeboden vanaf het digitale toetsenbord van de telefoon en op de beltoets drukken:

  • * 100 # (om het saldo op Megafon te achterhalen);
  • * 100 * 1 # (om de huidige kortingen op pakketten van minuten, berichten of internetverkeer te weten te komen);
  • * 100 * 2 # (om het bonussaldo op Megafon te bekijken);
  • * 100 * 3 # (om het saldo te bekijken per pakketten van minuten, aangesloten opties, enz.).

Enkele seconden na het indienen van uw aanvraag ontvangt u een melding over het gevraagde saldo, afhankelijk van welke van de beschikbare opdrachten u heeft uitgevoerd. Onthoud dat u USSD-commando's een onbeperkt aantal keren en volledig gratis kunt gebruiken.

U kunt bovendien de service "Live Balance" activeren om informatie over het saldo in realtime te ontvangen. Maak hiervoor een USSD-verzoek * 134 * 1 #. Houd er rekening mee dat de maandelijkse abonnementskosten (behalve voor abonnees van het "Zo eenvoudig mogelijk" tarief) in dit geval 30 roebel bedragen.

Hoe het saldo op Megaphone te controleren met behulp van alternatieve methoden

Om een saldo op Megafon te krijgen, probeer een sms-bericht te sturen naar het nummer 000100, in de tekst waarvan het teken "B" of "B" (in het Latijn) zonder aanhalingstekens wordt ingevoerd. Deze optie is alleen beschikbaar voor actieve en niet-geblokkeerde nummers. U ontvangt een antwoord-sms met volledige gegevens over het huidige saldo van het mobiele account, evenals het aantal resterende minuten, berichten en internetverkeer.

U kunt het saldo ook op Megafon controleren door het gratis korte nummer 0501 te bellen. Ga naar het gewenste item in het spraakmenu om informatie over het rekeningsaldo te horen. Als u momenteel aan het roamen bent, moet u +7 (922) 11-05-01 bellen, dat wil zeggen in het internationale formaat.

Hoe het saldo op Megafon via internet te controleren

Voor alle abonnees van de operator is het mogelijk om het saldo op Megafon te controleren via de officiële website megafon.ru door het persoonlijke account van de gebruiker in te voeren. Klik op de bijbehorende link op de hoofdpagina van de site en volg de instructies om uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord te krijgen. In uw persoonlijke account ziet u direct informatie over uw huidige saldo.

Bovendien heeft het menu van de meeste mobiele telefoons van Megafon-abonnees een item "Megafon PRO". Dit is een speciaal SIM-portaal met systeemsecties, waar u op een van de punten informatie over het rekeningsaldo kunt opvragen.

In kantoren en salons van Megafon kunnen abonnees ook de service "Saldo naar een e-mailadres" activeren om dagelijkse informatie over de status van een persoonlijk account op het opgegeven e-mailadres te ontvangen. Hiervoor dient u een aanvraag in te vullen volgens het voorgestelde formulier, met daarbij een paspoort.

Aanbevolen: