Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoon Gratis Kunt Ontgrendelen
Video: 2020 How to unlock a phone from carrier network for FREE - How to unlock a phone / iPhone & Android 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators gebruiken vaak een telefoonslot om het aan hun netwerk te koppelen. Deze telefoons kunnen niet worden gebruikt op het netwerk van een andere operator. Dit schema is ontworpen om klantenloyaliteit te ontwikkelen vanwege de lage kosten van de telefoon, die al geblokkeerd wordt voor slechts één netwerk. Als je je telefoon wilt ontgrendelen, kun je een van de onderstaande opties gebruiken.

Hoe u uw telefoon gratis kunt ontgrendelen
Hoe u uw telefoon gratis kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale software om uw telefoon te ontgrendelen. Synchroniseer uw telefoon vooraf met uw computer en voer het programma uit. Afhankelijk van de populariteit van je telefoon, kan het één tot drie uur duren om de programma's te vinden die je nodig hebt, en tot een half uur om te ontgrendelen.

Stap 2

Flash je telefoon opnieuw. In sommige gevallen is knipperen voldoende om de telefoon op een ander netwerk te laten werken. Gebruik een "schone" versie van de firmware en zorg ervoor dat u de originele firmware bewaart voor het geval de nieuwe niet correct werkt. U kunt zowel firmware als speciale programma's op internet downloaden - omdat de acties op de firmware het persoonlijke initiatief van de eigenaren van de telefoons zijn, zijn deze bestanden gratis beschikbaar.

Stap 3

Neem contact op met de netwerkoperator waarop uw mobiele telefoon is vergrendeld. Leg hem de situatie zo uit dat je een tijdje een andere simkaart moet gebruiken. Vraag een ontgrendelcode aan. Nadat u de ontgrendelcode hebt ontvangen, plaatst u een andere simkaart in uw telefoon en voert u de ontvangen code in het daarvoor bestemde veld in wanneer u om de ontgrendelingscode wordt gevraagd.

Aanbevolen: