Hoe U Uw Patroonwachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Patroonwachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Patroonwachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Patroonwachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Patroonwachtwoord Op Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen
Video: How To Unlock Forgotten Pattern Lock On Android Phone | Unlock All Mobile 2024, April
Anonim

Op veel moderne telefoons met het Android-besturingssysteem kunt u een afbeeldingswachtwoord instellen. Maar als u een van degenen bent die de sleutel bent vergeten, vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u het afbeeldingswachtwoord kunt ontgrendelen.

Hoe u uw patroonwachtwoord op uw telefoon kunt ontgrendelen
Hoe u uw patroonwachtwoord op uw telefoon kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Als je na de eerste poging om het patroon op je telefoon in te voeren, je realiseert dat het onherstelbaar in je geheugen is verdwenen, probeer het dan nog vier keer op te lossen.

Stap 2

Na vijf onjuiste pogingen geeft de Android-telefoon een venster weer over het herstellen van de toegang. Klik in dit venster op de knop "ok".

Stap 3

Het komt voor dat na vijf pogingen om een afbeeldingswachtwoord in te voeren, de telefoon wordt uitgeschakeld. Om de sleutel te herstellen, zet u het apparaat aan door op de aan / uit-knop te drukken en zoekt u de functie "combinatie vergeten" onderaan het scherm.

Stap 4

Voer in het pop-upvenster uw wachtwoord en google login in. Als u dit kunt doen, kunt u naar de telefooninstellingen gaan en het afbeeldingswachtwoord uitschakelen.

Stap 5

Als je deze gegevens ook niet meer weet, sluit je het apparaat met de meegeleverde kabel aan op de computer. Open een speciaal programma waarmee u gewoonlijk werkt om informatie uit te wisselen tussen uw computer en uw Android-telefoon. Voer het gedeelte 'apparaatinformatie' in en probeer opnieuw toegang te krijgen tot uw Google-account.

Stap 6

Om de toegang tot uw telefoon te herstellen zonder een afbeeldingswachtwoord, opent u in uw Google-account het tabblad Beveiliging> Tweestapsverificatie en voert u uw google-mailwachtwoord in. Stel na de volgende wachtwoordinvoer in het gedeelte "toepassingswachtwoordbeheer" een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in op de telefoon.

Stap 7

Als het niet mogelijk was om het patroonwachtwoord op de Android-telefoon te ontgrendelen via een Google-account, gebruik dan een radicale methode - het resetten van de gebruikersinstellingen. Een harde reset wordt uitgevoerd door tegelijkertijd de aan / uit-knop van het apparaat en de volumeregeling lang in te drukken. Als gevolg van een dergelijke bewerking gaan alle telefooninstellingen verloren, evenals alle gebruikersinformatie, maar wordt de toegang tot het mobiele apparaat hersteld.

Stap 8

Als u het grafische wachtwoord van de telefoon niet kunt ontgrendelen met de vermelde methoden, moet u contact opnemen met het servicecentrum van de fabrikant.

Aanbevolen: