Hoe Het Abonneenummer Van Megafon . Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Abonneenummer Van Megafon . Te Achterhalen
Hoe Het Abonneenummer Van Megafon . Te Achterhalen

Video: Hoe Het Abonneenummer Van Megafon . Te Achterhalen

Video: Hoe Het Abonneenummer Van Megafon . Te Achterhalen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, Mei
Anonim

De klantnummers van de mobiele bedrijven, evenals de gegevens over de eigenaren, zijn vertrouwelijke informatie die alleen in dringende gevallen beschikbaar is voor onbevoegden. Mobiele operator Megafon is geen uitzondering.

Hoe het abonneenummer van Megafon. te achterhalen
Hoe het abonneenummer van Megafon. te achterhalen

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Bepaal de locatie van deze abonnee door na te gaan in welke regio de registratie van de simkaart van de Megafon-abonnee heeft plaatsgevonden. U kunt dit doen door gebruik te maken van de diensten van deze site: https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=phonenr of andere soortgelijke bronnen.

Stap 2

Voer daarna een zoekopdracht uit op internet, gebruik het telefoonnummer en de naam van de regio waar de persoon zich bevindt als trefwoorden. Het is mogelijk dat hij zijn gegevens samen met contactgegevens op een internetbron heeft achtergelaten.

Stap 3

Neem contact op met de technische ondersteuningsdienst van het bedrijf Megafon en vraag in welke volgorde u informatie kunt krijgen over de eigenaar van het telefoonnummer van deze operator. Aangezien de vertrouwelijkheid van gegevens is vastgelegd in het contract tussen de klant en de dienstverlener, is het heel goed mogelijk dat uw verzoek wordt geweigerd, behalve in speciale gevallen bepaald door het gegevensbeveiligingsbeleid van het bedrijf. Vaak moet u mogelijk contact opnemen met wetshandhavingsinstanties om de redenen voor een dergelijk beroep te bevestigen.

Stap 4

Als de operator uw verzoek onredelijk vond, stop dan met proberen op deze manier informatie te vinden en ga terug naar het zoeken via internet, misschien kunnen verschillende stadsportalen u helpen. Als er in deze stad een forum is met veel verkeer, maak dan een topic aan over het vinden van een persoon met zo'n telefoonnummer, het is heel goed mogelijk dat ze je daar kunnen helpen.

Stap 5

Koop geen schijven met databases van mobiele operators op de markten van uw stad of bij andere verkooppunten, dit is illegaal en heeft gevolgen voor zowel de softwareverkoper als u. Vertrouw ook niet op de trucs van oplichters die het downloaden van databases op verschillende internetbronnen aanbieden.

Aanbevolen: