Hoe De Sony Ericsson T700 Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Sony Ericsson T700 Te Ontgrendelen
Hoe De Sony Ericsson T700 Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Sony Ericsson T700 Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Sony Ericsson T700 Te Ontgrendelen
Video: КАК ПОГИБ SONY ERICSSON - ЛУЧШИЙ ТЕЛЕФОН В ИСТОРИИ 2024, Mei
Anonim

Bij gebruik van een Sony Ericsson T700 mobiele telefoon kunt u drie soorten blokkering tegenkomen: de SIM-kaart, de telefoon zelf en ook het netwerk blokkeren. In elk geval zijn er een aantal acties die moeten worden ondernomen.

Hoe de Sony Ericsson T700 te ontgrendelen
Hoe de Sony Ericsson T700 te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

De blokkering voor de operator is het onvermogen om de telefoon te gebruiken in een ander netwerk dan het netwerk waarvoor deze is geblokkeerd. Het is bedoeld om de abonnee in het netwerk te houden van de operator waarmee hij een contract heeft afgesloten. Wanneer je de telefoon aanzet met een simkaart van een andere operator, wordt er om een wachtwoord gevraagd, zonder welke het gebruik van de telefoon onmogelijk is. Om dit type slot te ontgrendelen, moet u de ontgrendelcode opvragen bij het operatorbedrijf waaronder de telefoon is vergrendeld. Geef het IMEI-nummer van de telefoon op, evenals uw gegevens, die door de bedrijfsvertegenwoordiger worden gevraagd, en voer vervolgens de ontvangen code in.

Stap 2

Het telefoonslot is ontworpen om de persoonlijke gegevens van de eigenaar veilig te houden in geval van diefstal of verlies van het apparaat. In dit geval kunt u de resetcode of de firmware-resetcode gebruiken. Een fabrieksresetcode zet alle instellingen terug naar de fabrieksinstellingen, maar laat alle persoonlijke informatie intact, terwijl een firmware-resetcode de telefoon terugzet naar de fabrieksinstellingen en al uw persoonlijke bestanden wist. Ga naar de officiële website van de telefoonfabrikant, gespecificeerd in de instructies, en zoek vervolgens de contacten van het vertegenwoordigingskantoor erop. Neem contact met hem op, geef het IMEI-nummer van de telefoon door en gebruik vervolgens de ontvangen code.

Stap 3

Als de simkaart is geblokkeerd, wordt alleen de simkaart geblokkeerd. Hierdoor blijft het persoonlijke nummer van de abonnee veilig, evenals de persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in het geheugen van de simkaart. De pincode die deze gegevens blokkeert, kan slechts drie keer foutief worden ingevoerd, waarna een speciale pakketcode moet worden ingevoerd. Beide codes staan vanaf de simkaart op de verpakking vermeld. Voer de pakketcode in en ontgrendel de simkaart, anders moet u contact opnemen met het vertegenwoordigingskantoor van de mobiele operator waarmee u bent verbonden. Geef de paspoortgegevens op die zijn gebruikt tijdens de registratie en vraag een nieuwe simkaart aan in plaats van de geblokkeerde.

Aanbevolen: