Hoe U Krassen Verwijdert En Uw Touchscreen Laat Glanzen

Hoe U Krassen Verwijdert En Uw Touchscreen Laat Glanzen
Hoe U Krassen Verwijdert En Uw Touchscreen Laat Glanzen

Video: Hoe U Krassen Verwijdert En Uw Touchscreen Laat Glanzen

Video: Hoe U Krassen Verwijdert En Uw Touchscreen Laat Glanzen
Video: REMOVE BAD SCRATCHES IN GLASS...FOREVER!!! 2024, Mei
Anonim

Op touchscreens verschijnen na verloop van tijd verschillende kleine scheurtjes en krasjes. Dit gebeurt ongeacht hoe zorgvuldig u met uw gadget omgaat. Er zijn echter verschillende manieren waarop u een touchscreen kunt helpen om zijn glans en frisse uitstraling te herstellen.

Hoe u krassen verwijdert en uw touchscreen laat glanzen
Hoe u krassen verwijdert en uw touchscreen laat glanzen

Krassen verwijderen met zuiveringszout en babypoeder

Combineer in een kleine container twee delen zuiveringszout en een deel water. Roer tot een homogene dikke suspensie is verkregen. Neem een zachte, schone doek en breng er een kleine hoeveelheid van de compositie op aan. Veeg het scherm voorzichtig in een cirkelvormige beweging schoon en veeg vervolgens de resterende baking soda af met een licht vochtige, schone doek.

U kunt op dezelfde manier krassen op het touchscreen verwijderen door babypoeder te gebruiken in plaats van zuiveringszout.

Krassen verwijderen met tandpasta

Voor deze methode heb je de meest gangbare tandpasta nodig. Gebruik geen op gel gebaseerde merken.

Breng een kleine hoeveelheid tandpasta aan op een zachte doek of wattenstaafje. Veeg het aanraakscherm voorzichtig af met een cirkelvormige beweging op het aanraakscherm en veeg vervolgens de overtollige pasta weg met een schone, vochtige doek.

Krassen verwijderen met plantaardige olie

Deze methode kan als tijdelijke oplossing worden gebruikt. Een kleine hoeveelheid plantaardige olie, voorzichtig gewreven in het oppervlak van het aanraakscherm, dat zijn glans heeft verloren, zal helpen om zijn vroegere uiterlijk tijdelijk te herstellen.

Verwijderen van krassen met speciale autoproducten

Autokrasverwijderaars (polijstpasta's, crèmes, gels, enz.) werken ook effectief op touchscreens. Breng gewoon een speciale crème aan op een stuk zachte doek en veeg je gadget ermee af.

Krassen verwijderen met een schuurmachine en schuurpapier

Dit is de meest risicovolle manier, die ongewenst is om te gebruiken zonder voorafgaande training op vergelijkbare oppervlakken. Het geheim van deze methode is om het fijnste schuurpapier te gebruiken dat je kunt vinden.

Als u echter niet over bepaalde vaardigheden beschikt, is het beter om het niet te riskeren, anders moet u een andere, niet minder effectieve methode gebruiken - het aanraakscherm in de werkplaats vervangen.

Aanbevolen: