Hoe MMS Naar Azerbeidzjan Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe MMS Naar Azerbeidzjan Te Verzenden
Hoe MMS Naar Azerbeidzjan Te Verzenden

Video: Hoe MMS Naar Azerbeidzjan Te Verzenden

Video: Hoe MMS Naar Azerbeidzjan Te Verzenden
Video: Efendi - Mata Hari - LIVE - Azerbaijan 🇦🇿 - First Semi-Final - Eurovision 2021 2024, Maart
Anonim

Met de populaire MMS-service kunt u berichten verzenden en ontvangen die naast tekst ook afbeeldingen, melodieën, foto- of videobestanden bevatten. U kunt niet alleen multimediaberichten uitwisselen met abonnees van uw netwerk, u kunt ook mms'en versturen naar het buitenland, ook naar Azerbeidzjan.

Hoe MMS naar Azerbeidzjan te verzenden
Hoe MMS naar Azerbeidzjan te verzenden

Noodzakelijk

  • - een mobiele telefoon die MMS ondersteunt;
  • - MMS-instellingen in de telefoon.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw model mobiele telefoon de MMS-verzendservice ondersteunt en dat deze optie in de telefoon is geconfigureerd. De meeste mobiele operators bieden hun abonnees automatische configuratie om deze berichten te verzenden. Als uw telefoon om wat voor reden dan ook is geconfigureerd voor deze service, ga dan naar het hoofdmenu naar het gedeelte "Instellingen" en configureer de telefoon handmatig. De specifieke naam van de geïnstalleerde opties en hun nummer hangen af van uw telefoonmodel en van de telecomoperator.

Stap 2

Ga naar het telefoonmenu om MMS te maken - "Berichten" → "Bericht maken" → "Nieuw MMS-bericht". Er wordt een pagina geopend voor het invoeren van een tekstbericht. Typ de gewenste tekst.

Stap 3

Klik op het item "Toevoegen". Selecteer in het geopende submenu de optie die bij u past uit de voorgestelde - "Nieuwe foto", "Gesproken commentaar" of "Nieuwe video". Voeg de bestanden die je hebt geselecteerd toe aan je bericht. Als u van plan bent verschillende soorten bestanden in MMC in te voegen, voeg ze dan achtereenvolgens aan het bericht toe en keer elke keer terug naar de optie "Toevoegen".

Stap 4

Na het voltooien van alle stappen om het bericht te vormen, klikt u op "Verzenden". U gaat naar het adresboek van uw telefoon en u wordt gevraagd de ontvanger te selecteren. Als de ontvanger niet in het adresboek staat, selecteert u de optie Nieuw nummer. Voer het nummer in van de persoon aan wie u het bericht wilt verzenden.

Stap 5

Het nummer wordt in het volgende formaat ingevoerd: "+ landcode" "code mobiele operator" "telefoonnummer ontvanger", zonder aanhalingstekens en spaties. Azerbeidzjan code +994. De operatorcode is afhankelijk van de operator waarmee de abonnee is verbonden. Als het nummer van uw geadresseerde bijvoorbeeld 1234567 is en zijn operatorcode 50, moet het nummer als volgt worden ingevoerd: +994501234567. Controleer of het ingevoerde nummer correct is en bevestig het verzenden van het bericht.

Aanbevolen: