Een MTS-oproep Blokkeren

Inhoudsopgave:

Een MTS-oproep Blokkeren
Een MTS-oproep Blokkeren

Video: Een MTS-oproep Blokkeren

Video: Een MTS-oproep Blokkeren
Video: МТС Incoming Call 2024, April
Anonim

Het is mogelijk om inkomende oproepen van alle nummers te blokkeren met behulp van de oproepblokkeringsservice. Het wordt niet alleen aan zijn abonnees verstrekt door de telecomoperator MTS, maar ook door Beeline en MegaFon. Om de noodzakelijke blokkering in te stellen, moet u de service activeren.

Een MTS-oproep blokkeren
Een MTS-oproep blokkeren

instructies:

Stap 1

MTS-klanten kunnen Oproepblokkering activeren met behulp van een speciaal zelfbedieningssysteem genaamd Internet Assistant. Ga hiervoor naar de officiële website van de operator en klik in de rechterbovenhoek op het veld met de juiste naam. Vervolgens moet u inloggen op het systeem. Hiervoor is een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De login is het mobiele telefoonnummer van de abonnee, terwijl het wachtwoord onafhankelijk wordt ingesteld.

Stap 2

Bovendien hebben alle MTS-gebruikers toegang tot een andere bron waarmee ze de service kunnen activeren - dit is de Mobile Assistant. Om het te gebruiken, hoeft u alleen maar het korte nummer 111 op het toetsenbord te kiezen en op de belknop te drukken. Dit nummer is overigens ook geschikt voor het versturen van SMS-berichten. Hun tekst moet de code 2119 of 21190 bevatten.

Stap 3

Een aanvraag voor activering van de dienst Oproepblokkering kan ook per fax worden verzonden. Hiervoor is het nummer (495) 766-00-58 voorzien.

Stap 4

Wanneer u zich in het Beeline-netwerk bevindt, kunt u ook uitgaande en inkomende oproepen, internationale oproepen blokkeren. Gedetailleerde informatie is beschikbaar via de officiële website van het bedrijf en door te bellen naar 495-789-33-33. Om de service te gebruiken, stuurt u een USSD-verzoek * 35 * wachtwoord #. Wanneer u het wachtwoord moet invoeren, voert u de code 0000 in. Om het te wijzigen, kiest u het commando ** 03 ** oud wachtwoord * stel wachtwoord # in.

Stap 5

Oproep blokkeren is ook beschikbaar in MegaFon. De abonnee kan niet alleen inkomende oproepen blokkeren, maar ook alle uitgaande oproepen (bijvoorbeeld internationaal of intranet), evenals sms-berichten. Om de dienst te activeren, stuurt u een USSD-verzoek naar de operator * code van de verbonden dienst * persoonlijk wachtwoord #. Het wachtwoord is de standaardcode die door de operator is ingesteld - 111. U kunt meer te weten komen over de verbodscodes op de officiële website van het MegaFon-bedrijf.

Aanbevolen: