Hoe De MTS-simkaart Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De MTS-simkaart Uit Te Schakelen?
Hoe De MTS-simkaart Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De MTS-simkaart Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De MTS-simkaart Uit Te Schakelen?
Video: Hoe plaats je een simkaart? | Belsimpel Legt Uit 2024, April
Anonim

Het verlies van een mobiele telefoon of de wens om van simkaart te wisselen leidt meestal tot het loskoppelen van het oude nummer of, met andere woorden, het blokkeren ervan. MTS-abonnees kunnen dit op verschillende manieren doen.

Hoe de MTS-simkaart uit te schakelen?
Hoe de MTS-simkaart uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Blokkeer uw MTS-simkaart met de dienst "Internet Assistant". Om te beginnen heb je een wachtwoord nodig om het in te voeren. Om het te krijgen, belt u * 111 * 25 # op uw mobiele telefoon en volgt u de instructies van het systeem. Als je geen simkaart bij je hebt en je hebt nog niet eerder een wachtwoord voor de "Internet Assistant" ingesteld, kun je in dit geval helaas geen gebruik maken van deze service.

Stap 2

Log in op de "Internet-assistent" op de pagina https://ihelper.mts.ru/selfcare/ en voer uw mobiele telefoonnummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Vervolgens verschijnt er een optioneel menu aan de linkerkant van het venster, waarvan een van de secties "Nummerblokkering" wordt genoemd Het moet worden geactiveerd.

Stap 3

Neem contact op met het MTS-contactcentrum. Als u een telefoon met een simkaart van MTS bij de hand heeft, kiest u het verkorte nummer 0890. Om te bellen vanaf een vaste telefoon of een nummer van een andere mobiele operator, kiest u 8 800 333 08 90. Zodra de verbinding met de operator is vastgesteld, laat ons weten waarom u uw nummer niet wilt gebruiken en geef de paspoortgegevens door, waarna het nummer direct wordt geblokkeerd.

Stap 4

Bezoek uw dichtstbijzijnde communicatiesalon. Laat je paspoort zien en vraag om je simkaart te blokkeren. Ook hier kun je een andere simkaart kopen en desgewenst uitgeven met hetzelfde nummer en alle eerder gekoppelde tarieven en diensten. Je kunt je simkaart ook gratis herstellen.

Aanbevolen: