Hoe Koppel Je Een Onbeperkt Megafon Tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Koppel Je Een Onbeperkt Megafon Tarief
Hoe Koppel Je Een Onbeperkt Megafon Tarief

Video: Hoe Koppel Je Een Onbeperkt Megafon Tarief

Video: Hoe Koppel Je Een Onbeperkt Megafon Tarief
Video: Услуга «Копилка» от Мегафона. Сохранение и перенос остатков минут и интернета 2024, Mei
Anonim

Megafon is een communicatie voor zakenmensen, en om het niet alleen handig, maar ook winstgevend te maken, biedt deze operator onbeperkte tarieven die variëren in kosten en geschikt kunnen zijn voor zowel een gewone abonnee als voor het hele personeel van een groot bedrijf.

Hoe een onbeperkt Megafon-tarief aan te sluiten
Hoe een onbeperkt Megafon-tarief aan te sluiten

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Voor gebruikers van het Megafon-netwerk met een federaal nummer zijn de tarieven "Business Unlimited", "Worker Unlimited", "General", die actief zijn in Moskou en de regio Moskou, geschikt. Met het tariefplan "Business Unlimited" kunt u gratis bellen met een bepaald communicatiebudget. De betaling is 1000 roebel per maand, de verbindingskosten bedragen 1250 roebel, terwijl inkomende en uitgaande oproepen respectievelijk gratis zijn.

Stap 2

Het tariefplan "Worker Unlimited" is de beste optie voor zakenmensen met een vijfdaagse werkdag. Op weekdagen zijn alle oproepen 0 roebel. De betaling is ook 1000 roebel per maand, met uitgaande oproepen op feestdagen en in het weekend voor een bedrag van 3,30 roebel.

Stap 3

Het "Algemene" tarief verschilt van de vorige twee in de verbindingskosten, die 750 roebel bedragen, met een abonnementsprijs van 2.200 roebel per maand. Alle gesprekken zijn dan ook gratis. Voor directe nummers is het tarief "General City" perfect, dat ook geldig is in Moskou en de regio Moskou. De verbindingskosten bedragen 1.000 roebel, met een abonnementskosten van 3.000 roebel per maand.

Stap 4

Om een van de onbeperkte Megafon-tarieven aan te sluiten, moet u contact opnemen met het kantoor van een willekeurige operator. Gratis levering van simkaarten wordt 7 dagen per week per koerier uitgevoerd binnen de ringweg van Moskou. De beschikbaarheid van onbeperkt internet is het voorrecht van zakelijke en slimme mensen die niet onverschillig staan tegenover hun imago en het imago van hun werknemers. Onbeperkt dataplan is een budgettool voor bedrijfsbeheer.

Aanbevolen: