Hoe Het Tarief In Beeline In Te Wijzigen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief In Beeline In Te Wijzigen?
Hoe Het Tarief In Beeline In Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Tarief In Beeline In Te Wijzigen?

Video: Hoe Het Tarief In Beeline In Te Wijzigen?
Video: Как отключить платные услуги на Билайне? Личный кабинет / Мобильное приложение 2024, Maart
Anonim

Mobiele bedrijven werken de lijst met tariefplannen die ze hebben voortdurend bij om hun concurrentievermogen te vergroten. Als je als Beeline-abonnee wilt overstappen naar een ander tarief, dan kan dat op verschillende manieren.

Hoe het tarief in Beeline te wijzigen
Hoe het tarief in Beeline te wijzigen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - kantoor van het bedrijf "Beeline";
  • - fax apparaat;
  • - uitspraak;
  • - persoonlijk paspoort.

instructies:

Stap 1

Bezoek de website van het bedrijf "Beeline", selecteer uw regio, open de link "Tariefplannen" en vind er een waarin u geïnteresseerd bent. Open op de pagina van het geselecteerde tarief het tabblad "Beschrijving", dat het telefoonnummer voor de overgang naar het nieuwe tarief en de kosten ervan zal aangeven.

Stap 2

Registreer u in uw persoonlijke account op de website van de telecomoperator "Beeline". Kies hiervoor vanaf uw mobiele telefoon het volgende commando: * 110 * 9 #. U ontvangt een antwoord-sms met uw login en wachtwoord om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account. Nadat u de kast heeft geopend, selecteert u daarin de link "Tarief wijzigen" en volgt u de instructies. U kunt ook uw mobiele telefoonnummer invoeren in een speciale regel op de website van de operator en wachten tot u een wachtwoord ontvangt om uw account in een sms-bericht in te voeren.

Stap 3

Bel 0611, dit is het nummer van de informatiedienst van de firma "Beeline". Als u een prepaid betalingssysteem gebruikt, kunt u uw tariefplan wijzigen door de aanwijzingen van de autoinformer te volgen. Als het postpaid is, moet u contact opnemen met de operator en hem uw paspoortgegevens vertellen, die staan vermeld in uw contract met het bedrijf.

Stap 4

Neem contact op met de medewerkers van het dichtstbijzijnde kantoor van het bedrijf "Beeline". Om over te stappen naar een ander tarief heeft u uw paspoort nodig. Indien u gebruik maakt van een kredietvereveningssysteem, wordt het tarief gewijzigd vanaf de datum volgend op de facturatie.

Stap 5

Bent u een rechtspersoon, stuur dan een schriftelijk verzoek tot tariefwijziging per fax (4832) 72-31-94. Dezelfde actie moet worden uitgevoerd als de wijziging in het tariefplan de wijziging van het stadstelefoonnummer naar het federale met zich meebrengt. Dit probleem kan ook worden opgelost door te solliciteren bij de medewerkers van het kantoor van Beeline.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de kosten van aanvullende diensten kunnen veranderen wanneer het tarief wordt gewijzigd. Het hangt af van de voorwaarden van het geselecteerde tariefplan. Wanneer u het tarief wijzigt, is het om verschillende redenen mogelijk dat sommige aangesloten diensten niet beschikbaar zijn.

Aanbevolen: