Een MTS-modem E1550 Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een MTS-modem E1550 Flashen Flash
Een MTS-modem E1550 Flashen Flash

Video: Een MTS-modem E1550 Flashen Flash

Video: Een MTS-modem E1550 Flashen Flash
Video: Отвязываем модем от МТС HUAWEI E1550 под любого оператора на примере YOTA 2024, Maart
Anonim

Het MTS-bedrijf produceert, net als veel andere mobiele operators, USB-modems die alleen werken met simkaarten van deze operator. De kosten per bundel zijn aanzienlijk lager dan bij conventionele modems omdat ze snel uitverkocht zijn, en de ingebouwde software helpt de serviceprovider om te voorkomen dat klanten overstappen naar andere operators. Dit probleem wordt opgelost door de modems te flashen.

Een MTS-modem e1550 flashen flash
Een MTS-modem e1550 flashen flash

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zoek de firmware voor het e1550-model van de MTS-modem. Houd er rekening mee dat voordat u de software door deze modem vervangt, u de ontgrendelcode moet invoeren, waarmee u verder toegang krijgt tot de diensten van alle telecomoperators. Meestal wordt hiervoor een speciaal programma voor het selecteren van codes gebruikt, het heet Huawei.rar. Nadat het is gegenereerd, gaat u verder met het downloaden en installeren van het programma voor het invoeren van codes op de modem.

Stap 2

Zoek het programma Huawei_E1550_All_BandActivator_and_Unlocker_v2_0.rar op internet, waarmee u codes op uw modem kunt invoeren. Download ook het programma MobilePartnerRus.rar. Dit is een standaardprogramma met sjablonen van mobiele operators die in Rusland actief zijn. Het hulpprogramma huawei_dashboard.rar helpt u uw software naar het modemgeheugen te schrijven.

Stap 3

Begin met het flashen van het apparaat nadat u ervoor heeft gezorgd dat de hulpprogramma's die u hebt gedownload in goede staat zijn. Voer de ontgrendelingscode in het juiste hulpprogramma in, nadat u deze eerder in Huawei.rar hebt gegenereerd; ook als dit hulpprogramma niet bij uw apparaatmodel past, gebruikt u het programma v4mpire_unlocker.rar.

Stap 4

Nadat u alle benodigde stappen hebt voltooid, start u de programma's MobilePartnerRus en huawei_dashboard. Schrijf uw software naar de modem met behulp van de operatorsjablonen.

Stap 5

Neem contact op met de technische ondersteuningsdienst van de mobiele operator wiens diensten u in de toekomst wilt gebruiken. Controleer met hem de benodigde parameters om een netwerkverbinding tot stand te brengen, voeg deze toe aan de lijst met bestaande en specificeer de benodigde logins en wachtwoorden om toegang te krijgen tot internet. Start uw computer opnieuw op en maak een testverbinding met een andere simkaart.

Aanbevolen: