Een Account Op Beeline Aanvullen Met Een Kaart Using

Inhoudsopgave:

Een Account Op Beeline Aanvullen Met Een Kaart Using
Een Account Op Beeline Aanvullen Met Een Kaart Using

Video: Een Account Op Beeline Aanvullen Met Een Kaart Using

Video: Een Account Op Beeline Aanvullen Met Een Kaart Using
Video: Личный кабинет «Мой Билайн» 2024, Mei
Anonim

De service "Mobiele betaling vanaf een bankkaart" van Beeline is beschikbaar voor elke vorm van betaling in alle regio's van Rusland. Hiermee kunt u op elk gewenst moment het saldo van zowel de telefoon als de USB-modem opwaarderen met een opdracht vanaf de telefoon of op de website van het bedrijf. Een bijkomend argument ten gunste van deze dienst kan worden beschouwd als de optie "Auto Pay".

Een account op Beeline aanvullen met een kaart using
Een account op Beeline aanvullen met een kaart using

instructies:

Stap 1

Registreer uw bankkaart om de dienst "Mobiele betaling vanaf een bankkaart" te activeren. Hiervoor bel je 0533-call op je mobiele telefoon en selecteer je de optie "Bankkaart registreren". Vermeld het kaartnummer en de vervaldatum. Wacht tot het proces van het reserveren van een willekeurig bedrag (van 2 tot 10 roebel) op het kaartsaldo is voltooid en ontdek het exacte bedrag van dit bedrag in uw bank. Geef het exacte bedrag van het gereserveerde bedrag op en wacht op de ontvangst van een sms-bericht met de geheime code en verdere instructies.

Alternatieve methoden voor het registreren van de bankkaart van een gebruiker zijn:

- site pay.beeline.ru (sectie "Kaartregistratie");

- het dichtstbijzijnde kantoor van de firma Beeline;

- communicatiesalons "Euroset";

- geldautomaten van Alfa-Bank;

- Geldautomaten "Bank Russian Standard";

- VTB 24 geldautomaten.

Stap 2

Houd er rekening mee dat wanneer u zich persoonlijk aanmeldt bij de Beeline-kantoren en Euroset-communicatiewinkels, u een paspoort en een te gebruiken bankkaart moet overleggen.

Stap 3

Steek uw kaart in de geldautomaat en voer de pincode in om de uitvoering van de bankkaartregistratie te bevestigen in het "Mobiele betaling vanaf een bankkaart"-systeem via de geselecteerde geldautomaat.

Stap 4

Specificeer het item "Betaling voor diensten" of "Betalingen" en ga naar de sectie "Registratie van een kaart voor mobiele betalingen" Beeline ".

Stap 5

Voer het mobiele telefoonnummer in om verbinding te maken met de service en wacht tot het registratieproces is voltooid.

Stap 6

Gebruik de geheime code die in het sms-bericht is ontvangen voor verdere instructies.

Aanbevolen: