Een Account Op MTS Via Internet Aanvullen

Inhoudsopgave:

Een Account Op MTS Via Internet Aanvullen
Een Account Op MTS Via Internet Aanvullen

Video: Een Account Op MTS Via Internet Aanvullen

Video: Een Account Op MTS Via Internet Aanvullen
Video: Как разблокировать Google account (Гугл аккаунт) на MTS SMART Surf 2 4G (FRP) 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin u dringend het account van de MTS-operator moet aanvullen, maar er geen manier is om uw huis of kantoor te verlaten. U kunt gebruikmaken van de service "Beloofde betaling" van de operator. Maar wat als u uw account moet opwaarderen op een telefoon die niet van u is (telefoonnummer van uw echtgenoot, kind, vriend). In dit geval komt internet te hulp.

Een account op MTS via internet aanvullen
Een account op MTS via internet aanvullen

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - telefoonnummer van de MTS-operator;
  • - elektronische portemonnee (WebMoney) of bankkaart (Visa of MasterCard).

instructies:

Stap 1

Als u een Visa- of MasterCard-bankkaart heeft, kunt u de rekening van een MTS-abonnee rechtstreeks vanaf de site van de telecomoperator aanvullen www.mts.ru. Om dit te doen, moet u op de hoofdpagina van de site de kop "Accountaanvulling" selecteren. Nadat u naar de pagina bent gegaan, ziet u een speciaal formulier voor het aanvullen van uw account. Noteer in de overeenkomstige kolommen het telefoonnummer van de MTS-abonnee en de vereiste hoeveelheid accountaanvulling (minimaal 100 roebel). Klik dan op de knop "Betalen". Er verschijnt een formulier waarin u uw bankkaartgegevens moet invullen. Op dezelfde manier kunt u tegelijkertijd meerdere rekeningen van verschillende telefoons van de MTS-operator betalen. Om dit te doen, moet u op de pagina "Accountaanvulling" "Betalen voor meerdere telefoons tegelijk" selecteren

Stap 2

De tweede methode om uw mobiele telefoonrekening aan te vullen kan worden toegepast, op voorwaarde dat u een WebMoney e-wallet heeft. Je moet er een positief saldo op hebben. Na autorisatie op de WebMoney-website, op de hoofdpagina van uw portemonnee, na informatie over rekeningen (in roebel, valuta, enz.), ziet u de sectie "Waar kunt u aan uitgeven?". Kies in deze sectie "Servicetype" - "Mobiele communicatie". Ga naar de pagina "Betaling van de dienst" (aanvullen van het mobiele account). Kies in de kolom "Serviceprovider" voor MTS. Voer in de corresponderende kolom van het formulier het telefoonnummer in 10-cijferig formaat in (zonder 8 of +7). Hieronder vindt u de limiet van het bedrag waarmee u de rekening van een telecomoperator kunt aanvullen, op basis van het saldo van uw WMR-beurs in roebel. Specificeer het bedrag van de overboeking van uw WMR-portemonnee WebMoney naar de telefoonrekening van de mobiele operator MTS en druk op de OK-knop.

Stap 3

Met frequente aanvulling op het rekeningnummer van de MTS-operator vanuit de WebMoney-portemonnee, in de sectie "Waar kan ik aan uitgeven?" op de hoofdpagina van uw portemonnee in de subsectie "Vaak aangevuld:" wordt het nummer van deze telefoon geregistreerd. De volgende keer dat u uw account aanvult, volstaat het om op het geselecteerde nummer te klikken en wordt het formulier voor het aanvullen van uw account automatisch ingevuld. Je hoeft alleen maar het bedrag te storten en op OK te klikken.

Aanbevolen: