Betaalde MTS-services Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Betaalde MTS-services Uitschakelen
Betaalde MTS-services Uitschakelen

Video: Betaalde MTS-services Uitschakelen

Video: Betaalde MTS-services Uitschakelen
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, Mei
Anonim

Abonnees van mobiele operatoren kiezen in de regel tariefplannen die aan hun behoeften voldoen en niet te belastend zijn voor het budget. Maar in sommige gevallen bevat het pakket betaalde diensten die de abonnee niet gebruikt. Er zijn verschillende manieren om dergelijke services in MTS uit te schakelen.

Betaalde MTS-services uitschakelen
Betaalde MTS-services uitschakelen

instructies:

Stap 1

Om te controleren welke betaalde diensten en betaalde informatieabonnementen op dit moment aan uw nummer zijn gekoppeld, kiest u de volgende combinatie op uw telefoon: * 152 * 2 # en klikt u op de knop "Bellen". Deze informatie wordt gratis verstrekt.

Stap 2

Neem contact op met een winkel van het bedrijf Mobile Telesystems (MTS) en vraag de werknemer om betaalde diensten uit te schakelen. U dient uw paspoort bij u te hebben. Als het telefoonnummer niet aan u is verstrekt, moet de persoon die in het contract is vermeld contact opnemen met de salon. Het uitschakelen van services die u niet nodig heeft, is ook gratis.

Stap 3

Als u geen zin of tijd heeft om een MTS-salon te zoeken, kunt u contact opnemen met de abonneeservice door op uw telefoon te bellen naar 0890. Volg de instructies van de autoinformer en selecteer "Verbinden met een specialist". Leg aan een medewerker van het MTS-bedrijf uit dat u betaalde diensten wilt uitschakelen, geef de paspoortgegevens van de eigenaar van het telefoonnummer en controle-informatie.

Stap 4

U kunt de diensten ook zelf uitschakelen met de dienst "Internet Assistent". Ga naar de officiële website van het MTS-bedrijf, geef uw regio aan, selecteer in de bovenhoek van de pagina de actie "Inloggen op uw persoonlijke account". Als u al geregistreerd bent op de site, voert u uw telefoonnummer in zonder voorvoegsel (+7 of 8) in het veld "Inloggen", voert u uw wachtwoord in en klikt u op de knop "Voer uw persoonlijke account in".

Stap 5

Als er nog geen account is aangemaakt, klik dan op de link "Wachtwoord verkrijgen" om een wachtwoord te krijgen. Een bericht met een wachtwoord waarmee u inlogt, wordt verzonden naar het telefoonnummer dat u hebt opgegeven in het veld "Inloggen". Of kies de combinatie op uw telefoon: * 111 * 25 #, druk op de knop "Bellen" en voer vervolgens uw wachtwoord van 5-7 cijfers in.

Stap 6

Nadat u uw persoonlijke account hebt ingevoerd, klikt u op het tabblad "Internet-assistent" en selecteert u het gedeelte "Tarieven en services". Als u door het menu gaat, kunt u alle informatie krijgen die u nodig hebt en de services uitschakelen die u niet langer nodig hebt.

Aanbevolen: