Hoe Installeer Je Een Navigator Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Een Navigator Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Een Navigator Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Navigator Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een Navigator Op Je Telefoon
Video: 2018 Honda Accord 2.0T How To Setup Your Navigation Using Your Phone 2024, April
Anonim

De meeste automobilisten waarderen de voordelen van navigatiesystemen al lang. Maar het is niet nodig om een speciaal apparaat voor navigatie te kopen, omdat sommige modellen mobiele telefoons deze functie met succes aankunnen. Om de navigator op uw telefoon te installeren, moet u mobiele toepassingen ondersteunen - Java of Bluetooth.

Hoe installeer je een navigator op je telefoon
Hoe installeer je een navigator op je telefoon

Noodzakelijk

  • - Telefoon met Java- en Bluetooth-ondersteuning;
  • - GPS-ontvanger met Bluetooth-ondersteuning.

instructies:

Stap 1

Door een onbeperkte internetverbinding te verbinden met een mobiele provider, kun je onbeperkt gebruik maken van de functies van de ingebouwde navigatie-ontvanger. Controleer de instellingen voor de gratis internetverbinding bij je mobiele provider. In de regel komen ze na een verzoek in de vorm van sms. Het belangrijkste is om het externe netwerktoegangspunt correct te configureren. Houd er rekening mee dat de verbinding geen wap mag zijn, maar internet.

Stap 2

U kunt de speciale Yandex. Maps-applicatie onafhankelijk installeren door de regel m.ya.ru/ymm/ in de browser van uw mobiele telefoon te typen. Deze service is handig omdat deze verschillende modellen telefoons en besturingssystemen ondersteunt, van Android en Windows Mobile tot Symbian.

Stap 3

U kunt uw computer ook gebruiken om een applicatie voor mobiele telefoons te downloaden. Ga hiervoor naar de website https://mobile.yandex.ru/maps/download/ en download het programma dat het meest geschikt is voor uw telefoonmodel.

Stap 4

Als uw telefoon geen ingebouwde navigator heeft, koop dan een externe GPS- of GLONASS-ontvanger. Verbind hem met je telefoon via de Bluetooth-functie. Schakel hiervoor detectie in en start vervolgens uw mobiel opnieuw op. Het nieuwe apparaat dat is aangesloten, wordt weergegeven in het menu "Instellingen". Nu kunt u er alle functies van de navigatie-ontvanger mee gebruiken.

Stap 5

Kaarten voor externe navigators die zijn aangesloten op uw mobiele telefoon zijn te vinden op https://navitel.su/support/instructions/navitel-ppc-instruction-maps/ en dergelijke. Ze worden periodiek bijgewerkt en zijn bijna altijd up-to-date. Hoewel deze service niet gratis is, bent u altijd op de hoogte van de verkeerssituatie.

Aanbevolen: