Hoe Installeer Je Een GPS-navigator In Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Een GPS-navigator In Je Telefoon
Hoe Installeer Je Een GPS-navigator In Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een GPS-navigator In Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Een GPS-navigator In Je Telefoon
Video: How to use GPS Navigation on an Android phone (Sygic) 2024, April
Anonim

Steeds meer mobiele telefoons zijn tegenwoordig uitgerust met een GPS-ontvanger. Veel telefoons zijn echter niet uitgerust met een dergelijke ontvanger. Ze hebben echter Bluetooth en Java. Zo'n telefoon kan ook in een navigator worden veranderd - het is voldoende om hem aan te vullen met een goedkope externe ontvanger.

Hoe installeer je een GPS-navigator in je telefoon
Hoe installeer je een GPS-navigator in je telefoon

Noodzakelijk

  • Telefoon met Bluetooth en Java
  • Externe GPS-ontvanger met Bluetooth

instructies:

Stap 1

Koop een externe Bluetooth GPS-ontvanger. De prijs is ongeveer 2.000 roebel.

Stap 2

De ontvanger heeft een eigen batterij. Het moet voor gebruik worden opgeladen met de oplader die bij de ontvanger is geleverd.

Stap 3

Download het navigatieprogramma Google Maps, Yandex. Maps of Maps @ Mail. Ru naar je telefoon. Als u bent geabonneerd op onbeperkte internettoegang vanaf uw telefoon, kunt u de voorkeur geven aan een van hen of zelfs alle drie. Als je geen onbeperkte internettoegang hebt vanaf je telefoon, maar je provider biedt gratis verkeer voor het Yandex. Maps-programma, installeer dan een speciale versie van dit programma vanaf de website van je provider. Houd er rekening mee dat een klein deel van het verkeer toch in rekening kan worden gebracht vanwege het feit dat de telefoon DNS-query's verstuurt.

Stap 4

Zet de ontvanger in de telefoonkoppelingsmodus volgens de meegeleverde instructies.

Stap 5

Start de navigatiesoftware. Selecteer in het menu het item dat overeenkomt met de detectiemodus van de GPS-ontvanger. Er verschijnt een lijst met Bluetooth-apparaten die eromheen zijn gevonden. Kies uw ontvanger onder hen. Voer indien nodig de koppelingscode in die in de instructies wordt vermeld.

Stap 6

Verplaats uw telefoon en ontvanger naar een open plek. Zorg ervoor dat uw locatie werkt.

Stap 7

Maak u vertrouwd met alle functies van de navigatiesoftware voordat u deze voor het beoogde doel gebruikt. Leer in het bijzonder om straten op naam te vinden, het begin- en eindpunt van de route in te stellen, een route te plannen rekening houdend met files. Gebruik in de toekomst uw telefoon met een GPS-ontvanger op dezelfde manier als een gewone GPS-navigator, maar onthoud dat als de basis mobiele stations, het zal stoppen met het laden van kaarten.

Stap 8

Vergeet in de toekomst niet alleen de telefoon, maar ook de GPS-ontvanger tijdig op te laden. Onthoud dat de laadniveaus van hun batterijen op geen enkele manier gerelateerd zijn.

Aanbevolen: