Hoe Het Gewijzigde Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Gewijzigde Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe Het Gewijzigde Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Gewijzigde Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Gewijzigde Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Telefoonnummers veranderen regelmatig, vooral voor eigenaren van mobiele telefoons. Om het echte telefoonnummer te weten te komen van een abonnee die op dit moment bij hem is geregistreerd, moet u zijn voormalige nummer, paspoortgegevens of registratie-informatie weten. Ook sociale netwerken komen vaak te hulp.

Hoe het gewijzigde telefoonnummer te achterhalen?
Hoe het gewijzigde telefoonnummer te achterhalen?

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Ontdek het gewijzigde vaste telefoonnummer door contact op te nemen met de helpdesk in uw stad, waarvan u het telefoonnummer kunt vinden op de officiële website van uw telefoonmaatschappij. Geef de telefoniste de informatie die u weet over de abonnee van wie u het gewijzigde nummer wilt weten, en wacht tot de helpdeskmedewerker de zoekopdracht voltooit.

Stap 2

Houd er ook rekening mee dat er gratis toegang is tot informatie over bijna elke klant van de GTS in steden van de Russische Federatie en aangrenzende landen, dus u kunt ook de database van de nomer.org-bron gebruiken. Het nadeel van deze methode is dat dergelijke informatiesites zeer zelden worden bijgewerkt, dus het is beter om toch contact op te nemen met de helpdesk.

Stap 3

Om het gewijzigde mobiele telefoonnummer van een gsm-abonnee te weten te komen, dient u contact op te nemen met zijn vorige dienstverlenende bedrijf om u informatie te verstrekken. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is als de abonnee gebruik heeft gemaakt van de diensten van dezelfde operator en als je dwingende voorwaarden hebt voor een dergelijk beroep, die zijn gespecificeerd in de regels van het bedrijf. In alle andere gevallen is het wettelijk niet mogelijk om het mobiele telefoonnummer van de abonnee te achterhalen.

Stap 4

Als u gegevens heeft over de naam, achternaam en woonplaats van de persoon waarin u geïnteresseerd bent, voer dan een zoekopdracht uit op sociale netwerken en beperk de zoekcriteria op basis van de gegevens die u heeft. Zoek de pagina van de persoon die u zoekt en bekijk de details in het gedeelte met contactgegevens. Deze methode heeft nog minder kans op een positief resultaat, omdat mensen vaak gewoon geen gebruik maken van sociale netwerken of hun telefoonnummers er niet in vermelden, en als ze dat wel doen, verbergen ze zich in de meeste gevallen voor het bekijken met privacy-instellingen.

Aanbevolen: