Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Met Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Met Een Mobiele Telefoon
Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Met Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Met Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Met Een Mobiele Telefoon
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, Mei
Anonim

Veel mobiele telefoons kunnen worden gebruikt als modem om toegang te krijgen tot internet. Dit proces kan het beste worden gedaan met behulp van een speciale kabel waarmee de pc en de telefoon zijn verbonden.

Hoe toegang krijgen tot internet met een mobiele telefoon
Hoe toegang krijgen tot internet met een mobiele telefoon

Noodzakelijk

USB-kabel

instructies:

Stap 1

Controleer vooraf de mogelijkheid om uw model mobiele telefoon als modem te gebruiken. Open hiervoor de instructies of zoek de informatie die u nodig hebt op de website van de fabrikant. Download het programma dat nodig is om uw mobiele telefoon te synchroniseren met uw computer. Meestal worden de hulpprogramma's PC Studio of PC Suite gebruikt.

Stap 2

Sluit je telefoon met een speciale kabel aan op je computer. Wacht terwijl de telefoon wordt gedetecteerd en de juiste stuurprogramma's zijn geïnstalleerd. Als een menu voor het selecteren van verbindingstypen op het scherm van uw mobiele telefoon verschijnt, selecteer dan "Modem" of PC Suite. Voer het geïnstalleerde hulpprogramma uit en wacht tot de verbinding met de telefoon tot stand is gebracht.

Stap 3

Open het menu Internetverbinding. Configureer de instellingen voor deze verbinding. Houd er rekening mee dat de mobiele telefoon moet worden geconfigureerd om toegang te krijgen tot internet. Pas het menu dat wordt geopend aan door gegevens in te voeren in de volgende velden: "login", "password" en "access point". Activeer de functie "Automatisch opnieuw verbinden wanneer losgekoppeld". Dit bespaart u het gedoe van periodiek opnieuw verbinden.

Stap 4

Klik op de knop "Verbinden" en wacht tot de verbinding met de operator tot stand is gebracht. Start een webbrowser en controleer op netwerktoegang. Download en installeer Traffic Compressor-software. Voer dit hulpprogramma uit. Het zal de snelheid van het laden van internetpagina's verhogen.

Stap 5

Om verkeer te besparen, is het beter om sommige functies in de browser die u gebruikt uit te schakelen. Open het instellingenmenu en ga naar het menu Weergave of Inhoud. Schakel het selectievakje 'Afbeeldingen automatisch downloaden' uit.

Stap 6

Sluit het programma PC Suite niet af. Als u dit uitschakelt, wordt de internetverbinding verbroken. Controleer regelmatig het batterijniveau van uw telefoon, aangezien deze in deze modus relatief veel stroom verbruikt.

Aanbevolen: