Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Via Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Via Een Mobiele Telefoon
Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Via Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Via Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Toegang Krijgen Tot Internet Via Een Mobiele Telefoon
Video: Verbinding maken met internet via smartphone 2024, Mei
Anonim

Is het je opgevallen dat je tijdens het wandelen met je geliefde soms naar huis wordt getrokken om je e-mail te checken? Maar een romantische avond onderbreken is helemaal niet nodig. Het is voldoende om vanaf een mobiele telefoon online te gaan.

Hoe toegang krijgen tot internet via een mobiele telefoon
Hoe toegang krijgen tot internet via een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon überhaupt een internetverbinding heeft. Tegenwoordig ontbreekt het zelfs in sommige budgettelefoons met een kleurenscherm. Controleer ook of uw mobiele telefoon GPRS / EDGE / 3G-toegangspunt (APN) ondersteunt met een naam die begint met het woord internet, niet WAP. U kunt de nodige informatie krijgen op gespecialiseerde sites of uit de instructies voor de telefoon.

Stap 2

Als blijkt dat het apparaat niet aan bovenstaande eisen voldoet, koop dan een ander die hieraan voldoet. Ga niet achter marktnieuws aan. Wellicht past een gebruikt, maar kwalitatief hoogwaardig en functioneel toestel wel bij je.

Stap 3

Bel het ondersteuningsteam van uw provider. Schakel over naar een gesprek met een adviseur Geef het model van uw apparaat een naam en vraag het om een automatisch configuratiebericht te sturen om het te laten werken met een toegangspunt waarvan de naam begint met internet.

Stap 4

Selecteer na ontvangst van het automatische configuratiebericht het item dat overeenkomt met de toepassing van instellingen in het telefoonmenu. Maak van deze instellingen de standaard.

Stap 5

Zoek uit of uw provider onbeperkte internettoegang biedt met een snelheidslimiet na het bereiken van een bepaalde hoeveelheid gedownloade gegevens. Tegenwoordig worden dergelijke diensten in bijna elke regio van Rusland aangeboden tegen prijzen die zelfs voor mensen met een bescheiden inkomen betaalbaar zijn. Als er een dergelijke service is, sluit deze dan zonder aarzeling aan.

Stap 6

Nadat u de ingebouwde browser van uw telefoon hebt gestart, moet u eerst drie browsers van derden downloaden: Opera Mini, UC Browser en BOLT, evenals de mobiele versie van de Mail. Ru Agent. Gebruik in de toekomst niet de ingebouwde browser, omdat dit onhandig is.

Stap 7

Als u aan inhouduitwisselingen werkt, neem dan geen afstand van hen en weg van uw computer. Door het aantal artikelen dat u op deze manier aanmaakt te vergroten, verdient u daarmee de eerste dag het abonnementsgeld voor onbeperkt internetten terug.

Aanbevolen: