Hoofdtelefoon: Hoe Te Demonteren En Niet Te Breken?

Inhoudsopgave:

Hoofdtelefoon: Hoe Te Demonteren En Niet Te Breken?
Hoofdtelefoon: Hoe Te Demonteren En Niet Te Breken?

Video: Hoofdtelefoon: Hoe Te Demonteren En Niet Te Breken?

Video: Hoofdtelefoon: Hoe Te Demonteren En Niet Te Breken?
Video: Restoration of broken Headphones# tuta headphone/ headset#kese repair kare 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen luistert graag naar muziek. Iedereen heeft echter zijn eigen smaak, dus mensen gebruiken een koptelefoon om anderen niet te storen bij het luisteren naar hun favoriete muziek. Zoals elke gadget, hebben koptelefoons de neiging om te breken. Niet iedereen kan het zich veroorloven om nieuwe te kopen. Je kunt proberen de oude nieuw leven in te blazen. Om dit te doen, moet de hoofdtelefoon worden gedemonteerd.

Hoofdtelefoon: hoe te demonteren en niet te breken?
Hoofdtelefoon: hoe te demonteren en niet te breken?

Noodzakelijk

gebruiksaanwijzing voor uw koptelefoon, een set kleine schroevendraaiers, een plastic schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Bereid een plaats voor waar u de hoofdtelefoon uit elkaar haalt. Het moet goed verlicht zijn. Als de procedure in het donker wordt uitgevoerd, zoek en installeer dan een heldere lamp. Houd voor het geval dat een vergrootglas bij de hand zodat u de kleine details kunt zien. Het is het beste om een lichtgekleurde doek of vellen wit papier op tafel te leggen. Een dergelijke maatregel beschermt niet alleen de tafel tegen krassen, maar vereenvoudigt ook het werk, omdat de kleine details van de hoofdtelefoon heel duidelijk te onderscheiden zijn tegen een lichte achtergrond.

Stap 2

Lees de gebruiksaanwijzing van uw hoofdtelefoon goed door. Probeer allereerst het diagram van hun ontwerp te begrijpen. Als de hoofdtelefoon "wegwerpbaar" is, zal het erg moeilijk zijn om ze te demonteren, omdat dergelijke modellen meestal omhulsels hebben gegoten of verbonden met lijm. Grote on-ear hoofdtelefoons zijn het gemakkelijkst te demonteren. Bijna alle apparaten van dit type worden geleverd met een handleiding, die een diagram van de structuur bevat. Als je er geen hebt gevonden, bezoek dan de officiële website van de fabrikant van je koptelefoon. Daar vindt u alle benodigde documentatie in elektronische vorm.

Stap 3

Zorg ervoor dat u de hoofdtelefoonstekker uit de speler of ander muziekapparaat verwijdert. Verwijder nu voorzichtig de zachte kussentjes. De meeste van deze kussens zijn bevestigd met plastic clips. Je hoeft alleen maar voorzichtig aan een van de zijkanten te trekken, dan springt de grendel met een karakteristiek geluid uit de houder. Hierdoor worden alle plastic clips geopend. Dit moet heel voorzichtig en soepel gebeuren om de plastic structuur niet te breken. Probeer de pad nooit los te maken met een hard voorwerp. Dit kan gemakkelijk leiden tot mechanische schade aan het ontwerp van de hoofdtelefoon.

Stap 4

Nadat u de pads hebt verwijderd, ziet u verschillende schroeven eronder. Ze verbinden de twee helften van de hoofdtelefoonbehuizing. Verwijder deze schroeven voorzichtig. Probeer de schroefgaten niet te raken met de schroevendraaier, anders kun je het membraan gemakkelijk breken. Dan wordt de koptelefoon volledig onbruikbaar. Nu wordt de behuizing alleen vastgehouden door plastic clips. U moet voorzichtig op de plaatsen drukken waar ze zich bevinden, en de behuizing gaat open. Trek niet te veel aan beide helften, omdat de dunne audiodraad kan breken. In een van de lichaamsdelen komt een luidspreker, op een verzonken plek. Trek het eruit met een niet-scherp voorwerp. Je koptelefoon is nu gedemonteerd.

Aanbevolen: