Hoe Het Saldo Van MTS Connect Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Van MTS Connect Te Controleren?
Hoe Het Saldo Van MTS Connect Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van MTS Connect Te Controleren?

Video: Hoe Het Saldo Van MTS Connect Te Controleren?
Video: MTS MBlaze: Check Balance in Android 2024, Mei
Anonim

De MTC Connect 3G-service biedt stabiele toegang tot internet via draadloze datatransmissiekanalen. Dankzij de technologie van de 3e generatie communicatie krijgen abonnees mobiele en snelle toegang tot internet, evenals de mogelijkheid om overal online te zijn zonder de verbinding te verliezen.

Hoe het saldo van MTS Connect te controleren?
Hoe het saldo van MTS Connect te controleren?

instructies:

Stap 1

Om de service "MTC Connect 3G" te activeren, hebt u een pc of laptop nodig. Maak uzelf vooraf vertrouwd met de gebruiksvoorwaarden van de service en onderteken een overeenkomst met MTS in een van de MTS-showrooms en koop daar een CDMA-modem. Controleer het dekkingsgebied van dit draadloze kanaal in uw regio.

Stap 2

Bij het afsluiten van het contract krijgt u van een medewerker van de firma MTS een starterspakket met een RUIM-kaart en de benodigde software. Steek vervolgens de RUIM-kaart in de modem en sluit deze aan op een personal computer of laptop.

Stap 3

Installeer de juiste software en activeer 3G-internettoegang. In de regel gebeurt dit automatisch, u hoeft alleen maar akkoord te gaan met het systeemverzoek en op "Volgende" te klikken, als de automatische installatie niet start, opent u de verwisselbare schijf en selecteert u het "autorun"-bestand. Ga akkoord met het systeem om het bestand te installeren en selecteer / specificeer een locatie op uw harde schijf.

Stap 4

Er is een sectie "Accountbeheer" in de modeminstellingen, waar u de huidige kunt controleren. Klik op het bedrijfspictogram "Eggs" MTS op het bureaublad en open de modeminterface.

Stap 5

Ga naar het gedeelte "Accountbeheer" en open "Saldocontrole". Houd er rekening mee dat het saldoverzoek alleen mogelijk is als de internetverbinding is verbroken.

Stap 6

U kunt het saldo ook controleren op de MTS-website in het gedeelte "Internet-assistent" door op de link te klikken https://ihelper.mts.ru/selfcare/, evenals door het telefoonnummer van de abonneeservice (495) 7660166 te bellen

Stap 7

Bellen vanaf een mobiele telefoon - 0890. U kunt het nummer "11" in een sms-bericht naar het nummer "111" sturen. In de retour-sms ontvangt u informatie over uw saldo.

Aanbevolen: