Hoe SMS Te Activeren Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe SMS Te Activeren Op MTS
Hoe SMS Te Activeren Op MTS

Video: Hoe SMS Te Activeren Op MTS

Video: Hoe SMS Te Activeren Op MTS
Video: HIGH HEELS TE NACHCHE Video Song | KI & KA | Meet Bros ft. Jaz Dhami | Yo Yo Honey Singh | T-Series 2024, Mei
Anonim

Mobiele operator MTS biedt zijn abonnees aan om bonuspunten te verzamelen en in te wisselen voor prijzen. Deze prijzen zijn inclusief gratis berichten. Om sms te activeren, moet je een paar stappen nemen.

Hoe SMS te activeren op MTS
Hoe SMS te activeren op MTS

instructies:

Stap 1

Registreer u om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account. Open hiervoor de officiële website van MTS, selecteer uw regio en klik op de link "Inloggen op uw persoonlijke account". Voer uw telefoonnummer in het eerste veld in, laat het tweede voorlopig leeg. Klik op de link "Wachtwoord verkrijgen" en wacht tot er een bericht met een wachtwoord naar uw telefoonnummer wordt gestuurd. Voer de ontvangen code in het veld "Wachtwoord" in.

Stap 2

Als u al in het systeem bent geregistreerd, voert u op de gebruikelijke manier uw persoonlijke account in. Open het tabblad "MTS-bonus". Aan de linkerkant van de pagina zie je het aantal bonussen dat je hebt verzameld. Als dit niet genoeg is, kunt u het aantal punten verhogen door vrienden uit te nodigen of een formulier op de site in te vullen.

Stap 3

Klik op de link "Hoe punten uitgeven" en zoek het blok "Rewards-catalogus" op de pagina. Selecteer de SMS-categorie. Selecteer op basis van het aantal verzamelde bonuspunten het gewenste aantal berichten uit de catalogus en plaats ze in het winkelmandje door op het kar-vormige pictogram naast de geselecteerde prijs te klikken.

Stap 4

Klik op de knop "Mandje" in het blok "Rewards-catalogus", u wordt doorgestuurd naar een pagina met een lijst met geselecteerde prijzen. Om uw keuze te bevestigen, klikt u op de knop "Bestellen". Uw bestelling wordt binnen enkele minuten verwerkt, waarna een bevestiging naar uw telefoonnummer wordt gestuurd dat de bonus-sms is geactiveerd. In dit geval worden er punten van de bonusrekening afgetrokken ter waarde van de geselecteerde prijs.

Stap 5

Om berichten te besteden, krijgt u 30 dagen vanaf de datum van activering van het pakket. U kunt het aantal resterende SMS-berichten op elk moment controleren door de combinatie * 100 * 2 # te kiezen vanaf uw telefoon en op de "Bellen"-toets te drukken. U kunt ook informatie krijgen over de resterende pakketten op het tabblad "Account" in het gedeelte "Internet-assistent".

Aanbevolen: