Hoe De Camera Op De Telefoon Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op De Telefoon Aan Te Sluiten
Hoe De Camera Op De Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Camera Op De Telefoon Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Camera Op De Telefoon Aan Te Sluiten
Video: How to connect canon wifi camera to mobile | transfer images to Smartphone|Canon 1500d 2024, Mei
Anonim

Het heeft geen zin om de camera aan te sluiten op een mobiele telefoon. Bijna alle moderne telefoons hebben al een ingebouwde camera (en zelfs niet één). De waarheid gebeurt ook dat je om de een of andere reden de camera nog steeds op de telefoon moet aansluiten en dat de connectoren niet overeenkomen. Als uw camera echter wifi ondersteunt, zijn er geen problemen om verbinding te maken met de telefoon.

Hoe de camera op de telefoon aan te sluiten
Hoe de camera op de telefoon aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Aangezien de USB-interface 2 standaarden voor gegevensoverdracht en verschillende soorten connectoren ondersteunt, kan het gebeuren dat het alleen om deze reden onmogelijk wordt om de camera met een kabel op de telefoon aan te sluiten. Schaf in dat geval een universele kabel aan. Aan beide uiteinden van zo'n kabel zitten connectoren die kunnen worden aangesloten op een van de 5 adapters.

Stap 2

Als je camera wifi ondersteunt, zal het niet moeilijk zijn om hem te verbinden met de overgrote meerderheid van moderne telefoons: hij herkent alle apparaten in de buurt. Nog een vraag als je problemen hebt met het rechtstreeks instellen van wifi op de camera zelf.

Stap 3

Monteer de draadloze antenne uit de meegeleverde onderdelen en schroef deze in de daarvoor bestemde connector op de camera. Monteer de camerabasis. Sluit de Ethernet-kabel (meegeleverd in het pakket) aan op de connector aan de onderkant van de antenne. Sluit het andere uiteinde aan op een van de USB-poorten op uw computer.

Stap 4

Sluit de stroomadapter aan. Let op de statusindicator (aan de voorkant van de antenne): deze moet rood oplichten.

Stap 5

Plaats de installatieschijf in het station van uw computer. Als autorun niet werkte, klikt u op de knop "Start" en selecteert u vervolgens "Uitvoeren" in de lijst. Typ het pad in het venster dat verschijnt (bijvoorbeeld E: …) en klik op "OK".

Stap 6

Selecteer nu in het venster dat verschijnt de taal en klik op Start. Nadat de camera met succes door het programma is gedetecteerd, selecteert u uw camera-ID in de lijst en klikt u op Volgende. Voer het IP-adres handmatig in als het programma het niet kon herkennen.

Stap 7

Daarna krijgt uw camera een URL toegewezen, door erop te klikken kunt u naar de apparaatinterface gaan en via wifi verbinding maken met uw telefoon - bijvoorbeeld om foto's of video's over te zetten.

Aanbevolen: