Wat Is De Minibit-optie Op MTS

Inhoudsopgave:

Wat Is De Minibit-optie Op MTS
Wat Is De Minibit-optie Op MTS

Video: Wat Is De Minibit-optie Op MTS

Video: Wat Is De Minibit-optie Op MTS
Video: BITCOIN İÇİN RALLİ YENİDEN BAŞLADI DİYEBİLİR MİYİZ? ALTCOINLER ALIM İÇİN UYGUN KONUMDA MI? 2024, Mei
Anonim

MTS biedt zijn gebruikers een nieuwe optie - Minibit. Hoe is het? Deze service is ideaal voor gebruikers die zelden mobiel internet gebruiken. Laten we de kenmerken van deze optie eens nader bekijken.

mts
mts

Bijna elke gebruiker heeft tegenwoordig een smartphone. Hun belangrijkste verschil met gewone telefoons is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot internet. Daarom biedt het MTS-bedrijf zijn abonnees een nieuwe service aan - MTS Minibit. Het is ook geschikt voor tabletbezitters en voor het aansluiten van een computer via een modem. Wat is zijn eigenaardigheid?

Aansluiting en kosten

Wat is de Minibit-optie op MTS? Dit is een service met verkeer die dagelijks wordt bijgewerkt. MTS-abonnees die deze optie aansluiten, ontvangen dagelijks 75 MB internetverkeer. In dit geval is de betaling 200 roebel per maand. Maar er is één waarschuwing: Minibit werkt alleen in de thuisregio. Reis je buiten het gebied waar je simkaart was aangesloten, dan verdwijnt deze optie.

U kunt deze dienst activeren op de MTS-website in uw persoonlijke account, of door de combinatie * 252 # in te toetsen op uw smartphone. Na het aansluiten wordt er één keer per maand geld van de rekening afgeschreven. Maar als u geen verkeer meer heeft, wordt u automatisch verbonden met 30 MB extra voor 3 roebel per dag. In dit geval ontvang je voor het einde van het verkeer zeker een melding op je telefoon.

Servicefuncties

Als u besluit deze service te gebruiken, onthoud dan dat de MTS Minibit-optie zijn eigen bijzonderheden heeft. De kosten moeten worden gecontroleerd bij de exploitant, deze kan per regio verschillen.

De service biedt onbeperkt internet, maar het verkeer heeft nog steeds zijn eigen limieten, waar je niet verder kunt. Bovendien concurreert elke optie met elkaar en is er geen manier om ze tegelijkertijd te verbinden.

Ondanks dat Minibit een nogal winstgevende service is, is het mogelijk dat het je op een gegeven moment niet meer tevreden stelt. Hoe kun je Minibit dan uitschakelen op MTS? Dit is gemakkelijk te doen. Om de verbinding te verbreken, kiest u de volgende combinatie: * 111 * 628 * 2 #. U kunt de bewerking uitvoeren via uw persoonlijke account op de MTS-website of door de operator te bellen.

Deze dienst heeft zijn voor- en nadelen. Ten eerste heeft de optie bepaalde kosten. Ten tweede levert de operator slechts 10 MB per dag. Voor sommige gebruikers zal dit volume niet voldoende zijn.

Minibit is perfect voor jou als je je smartphone gebruikt om kort te surfen, en je internet meestal thuis of op het werk. De service is dan ook zeer persoonlijk te noemen, vooral geschikt voor serieuze zakenmensen. Maar studenten moeten op zoek naar iets anders.

Aanbevolen: