Hoe Maak Je Een Firmware Voor Nokia

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Firmware Voor Nokia
Hoe Maak Je Een Firmware Voor Nokia

Video: Hoe Maak Je Een Firmware Voor Nokia

Video: Hoe Maak Je Een Firmware Voor Nokia
Video: How to download Nokia Firmware 2024, Mei
Anonim

Firmware verwijst naar het vervangen of bijwerken van de software van een mobiele telefoon. Meestal wordt de telefoon geflitst om nieuwe versies van programma's te installeren of problemen op te lossen. Deze actie kan heel goed onafhankelijk worden uitgevoerd door een persoon die niet bekend is met de interne structuur van de telefoon of niet vertrouwd is met programmeren.

Hoe maak je een firmware voor Nokia
Hoe maak je een firmware voor Nokia

Noodzakelijk

  • - Nokia-telefoon;
  • - een computer die is aangesloten op het internet.

instructies:

Stap 1

Ga naar https://europe.nokia.com/A4176089. Zoek de sectie Software, voer deze in en selecteer de subsectie Downloaden. Zoek in de voorgestelde lijst met programma's naar de firmware voor uw Nokia-telefoonmodel, u kunt de zoekfunctie op de site gebruiken.

Stap 2

Download Nokia Software Updater, die de vereiste firmware zal installeren. U hoeft de firmware zelf niet handmatig te downloaden. Installeer Nokia Software Updater en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Sluit uw mobiele Nokia-telefoon met een USB-kabel aan op uw pc. Zorg ervoor dat de batterij van uw telefoon van tevoren nog voldoende is opgeladen voor een paar uur gebruik. Als de telefoon tijdens het firmwareproces wordt ontladen, moet de procedure op zijn best worden herhaald.

Stap 4

Start Nokia Software Updater en download de firmware voor uw telefoonmodel. Als uw internetsnelheid laag is, kan het downloadproces lang duren, aangezien de firmware een nogal zwaar programma is tegen de achtergrond van andere telefoonsoftware. Nadat het downloaden is voltooid, start de automatische installatie van de firmware.

Stap 5

Raak de mobiele telefoon niet aan terwijl de installatie bezig is. Als tijdens de installatie van het programma vreemde geluiden, fragmenten van berichten of stukjes afbeeldingen op het scherm van uw mobiele telefoon worden weergegeven, hoeft u zich geen zorgen te maken - dit is normaal. Wacht gewoon tot het einde van de installatie.

Stap 6

Lees in het venster Nokia Software Updater het bericht dat de firmware op uw telefoon is geïnstalleerd. Koppel uw mobiele telefoon los van uw computer. Nadat de installatie is voltooid, zou de Nokia-telefoon automatisch opnieuw moeten opstarten. Als dit niet gebeurt, start u de mobiele telefoon handmatig opnieuw op door op de uit-knop te drukken en vervolgens de telefoon in te schakelen. Kies "* # 0000 #" op de telefoon - de momenteel geïnstalleerde firmwareversie moet worden weergegeven.

Aanbevolen: