Firmware Uploaden

Inhoudsopgave:

Firmware Uploaden
Firmware Uploaden

Video: Firmware Uploaden

Video: Firmware Uploaden
Video: Ghost 4S Firmware Upload Flying Bear 2024, April
Anonim

Firmware is de telefoonsoftware die zorgt voor de juiste werking. Het knipperen van de telefoon is een softwarewijziging en kan nodig zijn om de taal van de telefoon te wijzigen, persoonlijke gegevens te vernietigen en deze te vervangen in het geval van een mislukte herprogrammering. Om uw telefoon opnieuw te flashen, moet u een aantal stappen volgen.

Firmware uploaden
Firmware uploaden

instructies:

Stap 1

Synchroniseer allereerst je telefoon met je computer. Hiervoor heb je een driver voor je computer, software voor synchronisatie en een datakabel nodig. Dit alles moet bij de levering van de mobiele telefoon zijn inbegrepen. Als deze componenten ontbreken, downloadt u de software en stuurprogramma's van het netwerk en koopt u de datakabel bij een mobiele hardwarewinkel. Gebruik alleen componenten die gegarandeerd werken met uw telefoonmodel. Het is raadzaam om zowel stuurprogramma's als software te downloaden van de website van de fabrikant van de mobiele telefoon, gebruik anders een zoekmachine. Installeer stuurprogramma's en software op uw computer en zorg er vervolgens voor dat de software de telefoon "ziet".

Stap 2

Bereid uw telefoon voor op herprogrammering. Kopieer uw telefoonboek, berichten en alle persoonlijke gegevens van uw telefoon naar uw computer. Bewaar ze in een aparte map. Dit is nodig omdat als gevolg van de volgende stap al deze gegevens verloren kunnen gaan. Zorg ervoor dat u alle gegevens hebt gekopieerd en ga verder met de volgende stap.

Stap 3

Deze bewerking wordt uitgevoerd onder voorbehoud van de beschikbaarheid van software die verantwoordelijk is voor de werking van de telefoon, in de vorm van een opgeslagen bestand, evenals software voor het herprogrammeren van de telefoon. Afhankelijk van het merk en model van de mobiele telefoon, kunnen de soorten software variëren. Gebruik de zoekmachine om de software te vinden die u nodig hebt. Het is raadzaam om de fabrieksversie van de software voor de telefoon te gebruiken, omdat in dit geval de kans op onjuiste bediening minimaal is. U kunt het meestal downloaden van de website van de telefoonfabrikant. Sluit de telefoon aan op de computer en kopieer de originele firmware en ga verder volgens de instructies voor de software. Het kopiëren van de originele software is nodig voor het geval de herprogrammering mislukt. Volg de instructies zorgvuldig en koppel de telefoon niet los voordat de bewerking is voltooid. Neem bij problemen, zowel in het proces als in het resultaat, contact op met het servicecentrum.

Aanbevolen: