Hoe U Rechtstreeks En Gratis Contact Opneemt Met De Operator Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Rechtstreeks En Gratis Contact Opneemt Met De Operator Megafon
Hoe U Rechtstreeks En Gratis Contact Opneemt Met De Operator Megafon

Video: Hoe U Rechtstreeks En Gratis Contact Opneemt Met De Operator Megafon

Video: Hoe U Rechtstreeks En Gratis Contact Opneemt Met De Operator Megafon
Video: Как бесплатно подключить Безлимитный интернет от МегаФон на 30 дней 2024, Mei
Anonim

Om bepaalde technische problemen op te lossen, kunnen mobiele gebruikers rechtstreeks en gratis contact opnemen met de Megafon-operator. Om dit te doen, volstaat het om de hotline van het bedrijf te bellen of elektronische diensten te gebruiken.

Hoe u rechtstreeks en gratis contact opneemt met de operator Megafon
Hoe u rechtstreeks en gratis contact opneemt met de operator Megafon

instructies:

Stap 1

Kies de volgende nummers om direct en gratis contact op te nemen met de Megafon-operator. Abonnees in Rusland kunnen de ondersteuningsservice bellen op 8-800-550-05-00. Daarnaast zijn er regionale referentiepunten. In de Ural-tak van Megafon is het bijvoorbeeld 8-922-111-05-00, oproepen ernaar voor abonnees van de regio zijn overal ter wereld volledig gratis.

Stap 2

Nadat de verbinding tot stand is gebracht, zal het spraakmenu u begeleiden bij het kiezen van de informatiesectie die u nodig hebt. Door de telefoontoetsen op aanwijzing van de geluidsassistent te verwisselen, kunt u informatie vinden over het tarief, het saldo, het aan- of afmelden van mobiele diensten. Om tijd te besparen, drukt u meteen op het nummer "0" op de telefoon en er wordt verbinding gemaakt met de support-operator.

Stap 3

Stuur uw vraag per sms door te bellen naar 0500. Wanneer een abonnee zich in de Russische Federatie bevindt, wordt de betaling voor het verzenden van sms niet in rekening gebracht. Bij verblijf in het buitenland wordt gefactureerd tegen roamingtarieven.

Stap 4

U kunt advies krijgen, uw wensen kenbaar maken via internet: in het gedeelte "Support" op de website van het bedrijf. Om dit te doen, moet je het tabblad "Stel een vraag in de chat" of "Schrijf ons een brief" selecteren. Met behulp van de chat "Online Consultant MegaFon", krijgt u in realtime antwoord, als u voor de tweede optie kiest, wordt u binnen enkele dagen op uw e-mailadres beantwoord.

Stap 5

U kunt communiceren met vertegenwoordigers van de mobiele operator, de nodige informatie vinden op de pagina's van de meest populaire sociale netwerken. In de officiële Megafon-groep op de Vkontakte-website vindt counseling bijvoorbeeld zowel via persoonlijke berichten als in het kader van het discussieonderwerp plaats.

Stap 6

Elke grote stad heeft een netwerk van communicatiesalons van deze grootste mobiele operator. Wanneer ze contact opnemen met de salon, zullen managers helpen bij het oplossen van eventuele problemen met betrekking tot de mobiele diensten van Megafon.

Stap 7

Elke abonnee beslist voor zichzelf en kiest handige manieren om rechtstreeks en gratis contact op te nemen met de Megafon-operator. De organisatie heeft een goede omgeving gecreëerd voor feedback van haar klanten.

Aanbevolen: